Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Szerdáig élvezhetjük a felmelegedést

2019-12-09
11:45
2019-12-09
14:29
Forrás
RMHZ
Szerdától ismét lehűl a levegő térségünkben, visszatérnek a hűvösebb hajnalok - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.

Addig azonban marad a felhős, szárazabb, enyhébb időjárás. Holnap 10 fok körül alakul a hőmérséklet, elvétve az esti órákban lehet számítani csapadékra. Csütörtökön, pénteken és szombaton elszórtan lehet esőzés vidékünkön, a hőmérséklet pedig 5-8 fok között alakul. Havazásra az elkövetkező időszakban még nincs kilátás.

felmelegedés
hűvös
fagy

Most

12:02, Frissítve: 12:29

Érkezik az influenzaszezon

Egyes szerbiai kórházakban már óvintézkedéseket vezettek be az influenza terjedésének megakadályozására. Észak-Bácskában viszont még csak elvétve fordulnak orvoshoz náthás tünetekkel a páciensek.
11:13, Frissítve: 11:22

Felmelegedés kezdődött térségünkben

A Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzése szerint a következő napokban a legtöbb helyen 10 fokig, vagy akár fölé is emelkedik a hőmérő higanyszála napközben.

Népszerű

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán, az Egészségügyi Középiskolánál a Belgrádi úton, ma kora délután. Egy személy könnyebb sérüléseket szenvedett, írja a subotica.com hírportál.