Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szkocsovszki László

Szikrázó napsütést tartogat a hétvége

2022.05.20
14:31
Forrás
RHMZ
Változóan felhős időnk lesz holnap, elszórtan ugyan több helyen kialakulhatnak záporok, helyenként zivatarok, jelentősebb csapadékra majd csak jövő héten számíthatunk.

Az előttünk álló hétvégén is meleg időnk lesz, a hőmérséklet nem csökken, szombaton 29 fok körüli csúcs várható. Vasárnap is kitart a szikrázó napsütés, 27 fokot mérhetünk majd a legmelegebb órákban.

időjárás
napsütés

Most

11:50

Csaknem 40 fokkal köszönt be a július

36-37 Celsius fokos meleggel köszöntött be a július. Jó hír viszont, hogy már csak pár napig kell kibírni a kánikulát, a jövő hét elején enyhe lehűlés érkezik térségünkbe. Nem szakad meg azonban a strandolós idő.
10:48, Frissítve: 10:55

Könnyítik a vasúti teherforgalmat

Elfogadta a szerb parlament Külügyi Bizottsága a szerb és a magyar kormány közötti közúti, vasúti és vízi forgalom határellenőrzéséről szóló megállapodás módosításait - írja közösségi oldalán Kovács Elvira.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.