Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Színes programok a kishegyesi Anna-napokon

2021.07.31
20:15
2021.07.31
20:20
Forrás
Pannon RTV
Nyugdíjas bál, gyerekprogramok, sportolók találkozója. Zajlanak az Anna-napok keretében megszervezett események Kishegyesen. Az este folyamán könyvbemutató volt és zenei programok is lesznek.

Festettek, rajzoltak, meséket olvastak, egymással barátkoztak a kishegyesei gyerekek a Női Fórum közösségi házában megtartott gyerekprogramokon.

Fehér Lara, Kishegyes: „Nagyon szeretem azt a gyurmás játékot, meg azt a bubisat, hogy lehet bubit fújni.”

Pannon RTV

Az eseményen a helyi könyvtár is képviseltette magát.

Kecskés Tünde, könyvtáros, Kishegyes: „Azt gondolom, hogy a gyerekek és a szülők is ki vannak már éhezve a pandémia után erre az egészre. Szerettünk volna mindenképpen könyvtárként is részt venni ezen a kis megmozduláson és gyerekekkel foglalkozni.”

Pannon RTV

Mohácsi Tóth Zsuzsanna lányát, Zsófit hozta el a programra: „Nagyon nagy örömet jelent a gyerekeknek a nyári szünidőben. Kitölti a délutánjukat, barátkozhatnak. Ugyanúgy a szülők is eszmét cserélhetnek dolgokról. Örülünk, hogy vannak ilyen programok.”

Pannon RTV

A szervezők a programokkal az 5-10 éves korosztályt célozták meg.

Zsidai Erzsébet, elnök, Női Fórum, Kishegyes: „Itt a gyerekeknek különféle ajándékokkal kedveskedünk, tombola lesz a végén. Ugyanakkor itt most gyurmázás van, vizes játékok az időjárásra tekintettel. Egy kreatív délutánt szerveztünk a gyerekeknek.”

Pannon RTV

Mindeközben a kishegyesi kézilabda pályán a sportágat űző veteránok találkoztak.

Anna-napok
Kishegyes
foci
játék
gyurma
sport
könyvtár

Most

Népszerű

Négy új pályázatot írt ki a tartomány

Az elsővel a női többségi tulajdonban lévő és nők által vezetett vállalkozásokat támogatják - mondta a Közügyek műsorában Pelt Ilona tartományi gazdasági és idegenforgalmi segédtitkár.

Ki lett a parasztolimpia legjobbja?

Egy év kényszerpihenő után újra megtartották a Moholi Parasztolimpiát és Főzőversenyt, amely immáron hagyományosnak számító rendezvény a Tisza-mentén élő mezőgazdasággal foglalkozó emberek életében. Nagy volt az érdeklődés idén.