Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Színes-színig igaz történet

2022.09.30
12:02
2022.09.30
15:52
Forrás
Pannon RTV
A Színes-színig igaz történet elnevezésű táncos, színházi előadást mutatták be tegnap este Magyarkanizsán.
Pannon RTV

A Streamlet Művészeti Egyesület által készített alkotás szereplője Vörös Imelda színész volt, akinek előadásán keresztül a színek és az érzelmek különleges kapcsolatát ismerhetjük meg.

Pannon RTV

Tomin Kis Anikó, rendező-koreográfus: „Ez az előadás közel két éve jött elő ötletként. Vörös Imelda a Szabadkai Gyermekszínház színésznője hozta fel ezt az ötletet, hogy Lázár Ervinnek a Zsiga festő fest című meséjéből dolgozna. Közülünk, művészek közül összeállhat akár egy alkotói csapat, és egy mozgásos előadás formájában létrejöhetne egy produkció. Ez alapján indult el.”

Magyarkanizsa
előadás

Most

20:59

Húszéves az Izida

December 3-a a fogyatékkal élők világnapja. A Közügyekben ennek kapcsán bemutattuk a bácsfeketehegyi Izida Anya és Gyermekvédelmi Társaságot, amely fennállásának huszadik évfordulóját ünnepli.
20:07, Frissítve: 21:07

A jövő ígérete az őssejtterápia?

Vannak, akik hisznek benne, mások szkeptikusok. Annyi bizonyos, hogy a technológia és az orvostudomány fejlődésével egyre több lehetőség nyílik a köldökzsinórvérből levett őssejtek felhasználására.
17:47, Frissítve: 17:52

Észak-Macedónia vette át az EBESZ soros elnökségét

Észak-Macedónia vette át Lengyelországtól az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) soros elnökségét a szervezet kétnapos külügyminiszteri konferenciájának pénteki záróülésén a lengyelországi Lódzban.
16:45, Frissítve: 16:53

Viszonylagos nyugalom van Horgoson

A helyiek egyelőre fellélegezhetnek, a szerb hatóságok akcióinak köszönhetően csak elvétve látni migránst a magyar határhoz közeli település utcáin.

Népszerű