Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Szinte az orrunkig sem látunk el a ködtől

2019-12-08
22:33
2020-02-23
12:47
Forrás
Tanjug, Szerbiai RTV, police.hu
A határátkelőkön a kamionsofőröknek kell hosszú ideig várakozniuk.

Fokozott forgalomra kell számítani, továbbá köd nehezíti a közlekedést Szerbiában - tájékoztat a Szerbiai Autó-Motoros Szövetség. Mint írják, az előttünk álló éjszaka folyamán is ködre kell számítani, így mindenki vezessen óvatosan. A sofőrök használják az autó ködlámpáját, ugyanis ezzel láthatóbbá válnak az utakon. A tájékoztatás szerint a fokozott közúti forgalom egészen hétfő délelőttig kitarthat, a határon pedig torlódás alakulhat ki.

Továbbra is a teherautók vezetőinek kell több órát várakozniuk a szerb-magyar és a szerb-horvát határátkelőkön. Batrovcinál 12, Horgosnál pedig hat órás a kamionsor. A Szerbiába igyekvő autóbuszok esetében vasárnap egy órás veszteglés alakult ki Magyarország felől.

köd
közlekedés
határ
várakozás
kamionsor
Batrovci
Horgos
időjárás

Most

19:52, Frissítve: 20:02

Folytatódnak a programok a VM4K-ban

Megújult gyermekfoglalkozásokkal várja a legkisebbeket hétfőtől szombatig mostantól ismét a Vajdasági Magyar Képző-, Kutató- és Kulturális Központ Szabadkán.
18:20

Gazdák, figyelem!

IPARD forrásokkal kapcsolatos rendeletek születtek a szerb kormány ülésén. Jó hír a hízómarha-tenyésztőknek: támogatást kaphatnak.
17:33, Frissítve: 17:44

Indián tábor Csantavéren

Egy idős, csantavéri házaspár alakította ki az indián tábort, benne minden indián kultúrára jellemző kellékkel.

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Kigyulladt egy ház Szabadkán, a Bodrogvári Ferenc utcában. A családi ház lángokban áll, a tűzoltók és a mentők most értek a helyszínre. A kiérkező két tűzoltókocsival azonnal megkezdték a ház oltását.
Számlák a borítékban

Már most kezdjék el gyűjteni a számlákat!

Harminc autót és tíz belgrádi lakást is lehet nyerni a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték újabb körében, amelynek célja, hogy visszaszorítsa a feketegazdaságot Szerbiában.