Ugrás a tartalomra

SZMR: Szilveszterezzen világsztárokkal

2020.12.28
13:24
2020.12.28
13:31
Forrás
Pannon RTV
A Szabadkai Magyar Rádió ünnepi műsorral várja a hallgatókat szilveszterkor és az új év első napján is.

18 óra után Leo Martin mesél karrieréről, majd felcsendülnek a legismertebb dalai. A 19 órai híreket követően pedig pedig a legendás olasz előadóművésszel, Bobby Soloval sztorizgatunk, aki legnagyobb slágereit is elhozza. 23 órától Jenei István ismert vajdasági harmonikás első lemezének felvételei is felcsendülnek. Éjféltől pedig a Csárdáskirálynő című operett dallamait ajánljuk a pezsgőzés és józanodás mellé.

Az új év első napján a pezsgőzés utáni józanodás mellé Kis János azaz Manó, egy jó kis slágerkoktélt kever mindenkinek. Kérje a kedvenceit 14-től 20 óráig. Az új esztendőben, új Slágergyárral is jelentkezik január másodikán állandó lemezlovasunk Manó. Kis János a legnagyobb slágereket hozza el Önöknek 14 és 20 óra között.

SZMR
szilveszter
ünnep
rádió

Most

11:20

Folyamatos az oltás Szabadkán

Ahogy egész Szerbiában, úgy Szabadkán is folyamatosan zajlik a koronavírus elleni oltások felvétele. Vasárnap előzetes bejelentkezés nélkül a Pfizer, a Sinopharm és a Szputnyik vakcinával folyt az oltakozás a szabadkai új városházán lévő oltóponton.
10:38, Frissítve: 11:12

Már 742 ezren kaptak oltást az akcióhéten Magyarországon

Rendkívül sikeresnek értékelte a magyarországi oltási akcióhetet a Dél-pesti Centrumkórház infektológus főorvosa, aki a koronavírus-járvány további hullámainak megelőzése érdekében újból arra sürgetett mindenkit, hogy vegye fel a vírus elleni oltást.

Népszerű