Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Dobó Krisztián

SZÚE: A Pannon RTV jó példa lehet a többi média számára

2021.03.30
15:15
2021.03.30
17:54
Forrás
Pannon RTV
Együttműködési lehetőségekről tárgyalt a Szerbiai Újságírók Egyesületének vezetősége a Pannon RTV-vel. A vendégek a médiaházban is körülnéztek és megismerkedtek az itt dolgozó újságírók munkájával.
Pannon RTV/Dobó Krisztián

A Szerbiai Újságírók Egyesületének tagjai betekintést nyerhettek abba is, hogy a médiaházunkon belül, hogyan zajlik egyszerre a televíziós és rádiós műsorgyártás. Višnja Aranđelović, a Szerbiai Újságírók Egyesülete igazgatóbizottságának és a szerbiai Elektronikus Médiumokat Szabályozó Testület Tanácsának tagja kiemelte: „A Pannon Televízió annak a médiának a példaképe, amelyet egész Szerbiában szeretnénk. Fenomenális az épület, kiváló feltételek vannak, amilyenek egyes nagy és ismert belgrádi szerkesztőségeknek sincsenek.”

Pannon RTV/Dobó Krisztián

A vendégek elsősorban az egyműködési lehetőségekről egyeztettek a médiaház vezetőségével, mondta Vladimir Radomirović a Szerbiai Újságírók Egyesületének elnöke.

„A Pannon RTV-vel való együttműködési lehetőségek miatt érkeztünk, illetve annak érdekében, hogy a megnézzük miként tudunk segíteni abban, hogy a jövőben a Pannon RTV és a Szerbiai Újságírók Egyesülete jobban együttműködjön. Lenyűgözött az, amit itt láttam. A munkakörülmények kiválóak, minden újságírónak azt kívánom, hogy ilyen körülmények között dolgozzanak, egy ilyen épületben és egy ilyen felszereléssel.”

Pannon RTV/Dobó Krisztián

A Pannon RTV a jövőben igyekezni fog minél jobb kapcsolatot ápolni a Szerbiai Újságírók Egyesületével – emelte ki Bodzsoni István. A Pannon RTV igazgatója hozzátette: „Számunkra nagyon fontos az együttműködés a Szerbiai Újságírók Egyesületével. Igyekezni fogunk ezeket a kapcsolatokat minél magasabb szintre emelni. Nagyon örültem, hogy itt voltak és látták, hogy mit és hogyan dolgozunk. Ezáltal pedig elviszik a hírünket Belgrádba is. Nagyon tetszett nekik, amit itt láttak és elmondták, hogy ehhez hasonló nincs egész Szerbiában.”

A Szerbiai Újságírók Egyesülete 1881-ben alakult és hozzávetőlegesen hatezer taggal rendelkezik.

Pannon RTV
Bodzsoni István
Višnja Aranđelović
Vladimir Radomirović
Szerbiai Újságírók Egyesülete
UNS

Most

21:35, Frissítve: 21:45

Spanyolország a világbajnok!

Spanyolország 6–5-re megnyerte az ötméterespárbajt, így övék a világbajnoki cím! A budapesti világbajnokságon a férfi vízilabdatorna címvédője, Olaszország ötméteresekkel kapott ki a fináléban.
20:07, Frissítve: 20:21

Sainz pályafutása első futamgyőzelmét aratta

Carlos Sainz Jr., a Ferrari spanyol versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Brit Nagydíjat Silverstone-ban, amely a rajt utáni hatalmas baleset miatt egyórás kényszerszünetet követően folytatódott.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.