Ugrás a tartalomra

Szünetre megy a Pannon Reggeli

2018.12.20
08:32
2018.12.20
17:39
Forrás
Pannon RTV
A régió legnépszerűbb magyar nyelvű reggeli műsora péntektől rövid időre elhallgat. Ugyanis a 91.5 MHz-en hallható fiatalos, dinamikus ébresztő műsor házigazdái egy hangyányi téli pihenőre térnek.

Pirkadatkor Szabadkán a napokban mínusz tíz alá is süllyedt a hőmérő higanyszála. Ilyenkor, hajnali öt órakor még sötétben ébrednek a Pannon Reggeli munkatársai. Nagy Viktor hangtechnikus is, akit arról faggattunk, hogy esik a munka:

„- Az egész reggeli műsor nekem egy nagy poén, minden reggel egy újabb poénnal indul tulajdonképpen.
- Akkor neked minden reggel nem is nehéz fölkelni, mert jót szórakozol.
- Így van. Nem, nem okoz gondot a reggeli fölkelés, inkább a mostani reggeli hideg, az igen.”

Beke Róbert, Sánta Zoltán, Zvekán Péter és Brasnyó Zoltán, a Pannon Reggeli műsorvezetői a 91.5-ös hullámhosszon ébresztik hétköznaponként 6-tól 10-ig a régió hallgatóit. Péntektől, december 21-től három hetet lazítanak. Téli szünetel a műsor a vicces műsorvezetőivel együtt.

Sánta Zoltán, műsorvezető, Pannon Reggeli: „Igyekszem majd a fiammal tölteni minél több időt. Elsődleges célom az, hogy most kigyógyuljak, mert elkapott valami erős megfázás, de aztán majd én is igyekszem majd minél többet pihenni és babázni, gyerekezni elsősorban.”

A reggeli műsorok poénfabrikálói január 14-ig alvással, evéssel fogják tölteni idejüket, árulta el Zvekán Péter és Brasnyó Zoltán:

„- Nem sajnáljátok a reggeli hallgatóitokat, hogy most nélkületek maradnak?
- Sajnáljuk. Sokkal nagyobb szünetet szerettek volna a bazi nagy fővezető urak, de mondtuk, hogy azért olyan hosszú ne legyen, és kiegyeztünk három hétben. Ennyit kibírunk mi is, nehezen, de kibírunk.
- Igen, ez az alkalom viccen kívül jó arra, hogy egy picit mi is összeszedjük magunkat. Ne keljen öt órakor felkelni és hogy egy picit kipihentebbek legyünk január 14-re, amikor visszatér ez a műsor, és akkor újra hattól tízig ébresztjük majd egész Vajdaságot.”

Ígérik, hogy alvás és evésen kívül inspirációt is gyűjteni fognak, és sok eseményre is ellátogatnak majd, mert ahogy Zvekán Péter mondta, ha az ember sok helyre elmegy, sok hülyeség is megtörténhet vele.

Pannon Reggeli
Sánta Zoltán
Zvekán Péter
Brasnyó Zoltán
Beke Róbert

Most

Népszerű