Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Szüreti napok a 250 éves Horgoson

2021.09.18
09:53
2021.09.18
16:45
Forrás
Pannon RTV
Kiállításmegnyitóval és egy Horgos feliratú betűszobor leleplezésével nyitotta meg kapuit a 31. Horgosi Szüreti Napok.

A rendezvény alatt a Művelődési Ház előcsarnokában gazdag termény- és kézimunka kiállítás várja a látogatókat. Emellett a szervezők tartalmas programokkal készülnek a hétvégére, egész napos programok, sportesemények, koncertek várják az érdeklődőket. Ma este pedig Horgos központjában koncertet ad az Irigy Hónaljmirigy.

Sós Nóra, elnök, Juvenior Polgárok Egyesülete, Horgos: „Különleges az idei ünnep hiszen a 31. Szüreti Napokon a 250 éves Horgost is ünnepeljük. Ennek apropóján jött az ötlet, hogy Horgos település betűit állítsuk a falu központjába, hogy ékesítse kicsiny falunkat. Az ötlet Vass Zoltántól ered, segítségére volt Vörös Turu Anita és Huzsvár Ervin a kivitelezésben. A feliratot horgosi népművészeti motívumok díszítik, melyeket Kárász Ilona vetett papírra és ezeket Szabó Erdélyi Gabriella készítette.”

szüreti napok
Horgos
Sós Nóra

Most

Népszerű

Tüntetés a szigorítás ellen Szabadkán

Tüntetést szerveztek vasárnap este Szabadkán az új intézkedés miatt, miszerint 22 óra után csak védettségi igazolás felmutatásával lehet belépni a szórakozó- és vendéglátóhelyekre.

Fizetés- és nyugdíjemelés jön Szerbiában

7,5 százalékkal emelkedik idén a GDP Szerbiában, ami magasabb fizetéseket és nyugdíjakat jelent - mondta el az Instagram-oldalán közzétett bejegyzésében Aleksandar Vučić szerb államfő. A költségvetés módosításáról vitázik a szerbiai parlament.