Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Táncház a Juhász zenekarral a VM4K-ban

2019-02-21
18:12
2019-02-21
18:46
Forrás
Pannon RTV
Ezentúl havonta egyszer táncház lesz a szabadkai VM4K-ban a Juhász zenekarral.

Az első ilyen mulatságot pénteken este fél nyolctól rendezik, amikor is új tánclépéseket is tanulhatnak a résztvevők - mondta Juhász Gábor zenekarvezető a Közügyek című műsorban.

Juhász Gábor, zenekarvezető, Juhász zenekar: „A gyermekek, az ifjúság és a felnőttek számára tartjuk az órákat. Budapestről érkeznek oktatók, a Juhász zenekar fog muzsikálni. Megvan már, hogy milyen - sárközi, szatmári, moldvai, felcsíki, kalotaszegi, mezőségi - táncokat fognak tanítani. Itt is lesz énekelés, fontosnak tartjuk ugyanis, hogy éneket is oktassunk ezekben a táncházakban.”

Juhász Gábor
Juhász zenekar
VM4K
táncház

Most

08:27

WHO: Dél-Amerika az új gócpont

Meghaladta a 6 millió 267 ezret a koronavírussal fertőzöttek száma a világban. A halálos áldozatok száma több mint 373 ezer, 2,8 millióan pedig már legyőzték a kórt.
07:52, Frissítve: 08:02

Ma van pünkösdhétfő

Pünkösdhétfő a pünkösdvasárnap fő ünnepet követő nap. Pünkösdkor ünnepli a kereszténység a Szentlélek eljövetelét, az egyház születésnapját.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.