Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Tanuljunk szerbül! - hétfőtől a Pannon TV műsorán

2021.09.17
14:50
2021.09.17
16:57
Forrás
Pannon RTV
Új, oktató jellegű sorozattal bővül a Pannon Televízió napi programja.

Az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet támogatásával és a Magyar Nemzeti Tanács közreműködésével valósult meg a Tanuljunk szerbül! című műsor, amely izgalmas és kreatív módon segít elsajátítani a szerb nyelv alapjait. A húszperces kisfilmek a tavoktatas.mnt.org.rs oldalon már elérhetőek, hétfőtől pedig a Pannon TV-ben is láthatóak lesznek reggel 9-től és délután fél 5-től.

Pannon RTV

Fehérvári Csongor, fő- és felelős szerkesztő, pannonrtv.com: „A Pannon RTV egy új sorozatot indít, a Tanuljunk szerbül! tévéműsort. Itt egy évig sugározzuk az oktató órákat. Ezek az oktató órák magukba foglalják az általános iskola első osztályától, a kezdők szintjétől a tananyagot egészen a középiskolák harmadik osztályáig, a haladó szintig. Szóval aki végigköveti ezt a sorozatot, valamennyire el tudja mélyíteni, ha nem rendelkezett szerb tudással, akkor valamennyire biztosan már csak az órák alapján is el fogja sajátítani a szerb nyelvet.”

Tanuljunk szerbül!
Pannon Televízió
Pannon TV
Fehérvári Csongor

Most

12:21

Nemezeltek a magyarkanizsai gyerekek

A nemezelés alapjait sajátíthatták el a magyarkanizsai fiatalok a Dobó Tihamér Képtárban szerda délelőtt. A negyedik osztályos diákok a nemezt, mint anyagot és a felhasználási lehetőségeit is megismerhették.
11:27, Frissítve: 11:35

Ősbemutatóra készül az Újvidéki Színház

A Láthatatlan kölykök ősbemutatóját ma este tartják az Újvidéki Színházban. A produkció Terék Anna vajdasági írónő szövege alapján készült és Lénárd Róbert rendező vitte színre.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.