Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Tavaszi havazás? Nem kizárt!

2020-03-13
14:42
Forrás
koponyeg.hu
A hétvégére naposabb, de hűvösebb idő várható, hidegfronti hatás érvényesül.

Szombaton változóan felhős időre számíthatunk, délután borultabb lehet az égbolt. Csapadék nem valószínű. Eleinte az északnyugati, estétől az északkeleti szél élénkülhet meg. Reggel 1, délután 10 fok körüli értékeket mutathatnak a hőmérők. Vasárnap, március 15-én, a nemzeti ünnep napján sok napsütésre, friss, tiszta időre van kilátás. Reggel gyengén fagyhat, délután 7 és 12 fok között alakulhat a hőmérséklet.

A jövő hét végén sarkvidéki levegő érkezik térségünkbe, a szakemberek szerint akár hó is eshet. Hozzáteszik azonban, hogy a nagy időtávlat miatt a lehűlés pontos mértéke és az esetleges csapadék mennyisége még kérdéses, de annyi bizonyos, hogy egy hét múlva már közel sem lesz olyan enyhe idő, mint most.

 

havazás
Szerbia déli része
hidegfront

Most

Népszerű

Megtalálták a csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.