Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Tavaszias napok állnak előttünk

2019-03-20
14:36
Forrás
Pannon RTV
Az elkövetkező napokban esernyőre nem, de napszemüvegre annál inkább szükségünk lesz, hiszen jobbára napos időre számíthatunk.

Az eget csak helyenként tarkíthatják gomolyfelhők. Holnap pedig fátyolfelhők lesznek felettünk. Éjszaka mindenütt derült lesz az ég. Csapadék nem várható. Egy nyugati anticiklon érkezik fölénk, emiatt száraz, napos, kellemes tavasz veszi kezdetét. A levegő hőmérséklete napközben akár a 18 fokot is elérheti, esténként 3-4 fokig hűl a levegő. A hétvégére akár 20 fok is lehet.

időjárás

Most

13:37, Frissítve: 13:45

Ünnepi kavalkád a piacon

A hagyomány szerint az ortodox nagypénteken egyedül a húsvéti előkészületek engedélyezettek, amit megérezhetett mindenki, aki kilátogatott ma a szabadkai Tejpiacra.
12:50, Frissítve: 13:34

Ünnepi ügyeletek

Munkaszüneti nap van ma Szerbiában az ortodox húsvéti ünnepek miatt. A közvállatok és intézmények többsége ügyeletet tart. Ez hétfőre is vonatkozik

Népszerű

Megölték Slaviša Krunićot

Meggyilkolták Slaviša Krunićot, az egyik legismertebb boszniai szerb üzletembert - közölte ma a Nezavisne Novine című boszniai napilap az internetes oldalán.

Miért hagyják el az emberek Szerbiát?

A szerbiai polgároknak több mint egyötöde gondolt már arra, hogy elhagyja Szerbiát, a már külföldön élőknek pedig több mint 90 százaléka ott látja gyermekei jövőjét is.