Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szalai Adrián

Télies marad az idő

2018-02-13
12:16
2018-02-13
12:23
Forrás
Pannon RTV
Szerdán még többfelé várható havazás, hószállingózás Vajdaság területén, a legmelegebb órákban csupán 2 fokig emelkedik a hőmérő higanyszála.

A közlekedésben résztvevőknek fokozottan figyelniük kell vezetés közben, mert csúszós, síkos utak lehetnek reggel.

Csütörtökön már csapadék nem várható, azonban felhős marad az ég felettünk, a hőmérséklet pedig 0 és 3 fok között alakul.

A hétvégéhez közeledve kisebb felmelegedés veszi majd kezdetét, pénteken és szombaton 5 fok lehet, hosszabb-rövidebb napos időszakokkal.

időjárás

Most

15:45

Ranieri visszatér a Premier League-be

Már nem Slaviša Jokanović az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban utolsó helyen álló Fulham menedzsere. A labdarúgóklub az olasz Claudio Ranierit nevezte ki menedzsernek.
15:36

Putyin Szerbiába látogat

Alekszandr Csepurint, Oroszország belgrádi nagykövetét fogadta ma Aleksandar Vučić szerb államfő a szerb fővárosban. A találkozón szó esett Vlagyimir Putyin esedékes szerbiai látogatásáról is.

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Vasárnap kora este sűrű füst gomolygott az Arsenije Čarnojević és a Szép Ferenc utca kereszteződésénél. A közlekedés teljesen megbénult, mert a látási viszonyok minimálisra csökkentek.

Látványkonyhával várja vendégeit a Varga Csárda

Ünnepséggel, állófogadással nyitotta meg kapuit az új Varga Csárda Magyarkanizsán. Az egykori Halászcsárda helyén kialakított új étterem látványkonyhával és széles halétel különlegességekkel szolgál.

Állami ünnep van

A ma és holnap állami ünnep van Szerbiában, ezért a hétfő is munkaszüneti nap.

Sok rendőr szakmát vált

Egyre több közrendőr és tiszt hagyja el hivatását és választ másik szakmát magának - tájékoztat a szerbiai rendőrök reprezentatív szakszervezete.