Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Bognár Róbert

Temerinben motorral jár a télapó

2021.12.23
18:59
2021.12.23
19:48
Forrás
Pannon RTV
A temerini télapók motorral vittek ajándékokat a helyi, és környékbeli óvodáknak. A Patriots Motoros Klub már tizennegyedszerre szervezte meg az akciót.
Pannon RTV/Bognár Róbert

A télapók ellátogattak a járeki-, a kolóniai-, a temerini központi- illetve telepi óvodába, valamint a szőregi oviba is. A gyerekek dalokkal, versekkel köszöntötték a motoros télapókat.

Varga-Szitár Jolán, a Veljko Vlahović óvoda óvónője: „Évek óta ez az egyik ünnep amire készülünk a gyerekekkel, amit nagyon-nagyon várunk. Az ünnepi ráhangolódás már december elejétől a mikulással kezdődött, és nagyon vártuk természetesen a télapókat, ez egy különleges meglepetés mikor motorokon érkeztek a télapók.”

Pannon RTV/Bognár Róbert

Idén tizenkét télapó járta a temerini, és környékbeli óvodákat.

Sípos Kornél, Patriots Motoros Klub Temerin: „Mi jobban örülünk mint a gyerekek, mikor látjuk, hogy a gyerekek boldogok, mi még boldogabbak vagyunk. Látjuk az örömet, csillog a szemük amikor ránk néznek.”

A motoros klub tagjai legtöbbje szülő, így tudják mennyire örülnek a gyerkőcök a télapónak. Innen jött az ötlet.

Simon László, temerin Patriots Motoros Klub elnöke: „Kilencven százalékban ezt a klub önerőből valósítja meg. Mint minden évben, mindig vannak jótevők. A község is támogat bennünket, meg mindig vannak egyének, vállalkozók akik még egy kicsit be tudnak segíteni nekünk. Nekik ezúton is köszönjük a segítséget.”

Pannon RTV/Bognár Róbert

A program a motorosok temerini klubházában folytatódott, ahol minden kicsit, és nagyot szeretettel vártak egy kis megvendégelésre.

Temerin
Patriots Motoros Klub
Sipos Kornél
Simon László

Most

13:03, Frissítve: 13:24

Folytatódnak a harcok Ukrajnában

Eddig 1908-an adták meg magukat a körülzárt mariupoli Azovsztal acélműből – jelentette be Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter. Az Azovsztal üzem blokádja folytatódik – tette hozzá.
10:56, Frissítve: 11:05

Roland Garros - Đoković a favorit

A címvédő és világelső Novak Đoković számít favoritnak a férfiaknál, míg a nőknél a világranglista-vezető Iga Swiatek a legesélyesebb a vasárnap kezdődő 126. francia nyílt teniszbajnokságon..

Népszerű