Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Edvárd

Terepjáró stúdió - roaming a Pannon Rádióval

2020-08-08
14:14
2020-08-08
20:30
Forrás
Pannon RTV
Magyarkanizsára látogatott ma a Pannon Rádió két műsorvezetője, Brasnyó Zoltán és Sánta Zoltán. Terepi műsort rögzítettek, amelyet jövő szombaton hallhatnak a 91,5 Mhz-en.

A fiúk körbejárták a település főbb nevezetességeit, a Tisza-partot, a Csodakutat, és a piacra is ellátogattak.

A tartalmas délelőttöt a fiúk a Tisza-parton kezdték, Találkoztak Magyarkanizsa polgármesterével, Fejsztámer Róberttel. Szó esett az elmúlt időszakban történt fejlesztésekről és a jövőbeli tervekről is.

A Tisza-parti kempingbe is ellátogattak a rádiósok, és mikrofonvégre kaptak egy tapasztalt kempingezőt is.

Rekecki Attila, Magyarkanizsa: „Július közepén érkeztünk, akkor még munkába jártunk, nem voltunk szabadságon. Akkor a napunk úgy nézett ki, hogy délelőtt munka, és csak délutánokat, az estéket töltöttük itt. Amióta viszont szabadságon vagyunk, akkor ébredés, kis pihenés, utána készülődünk az ebédhez.”

A következő útjuk a magyarkanizsai piacra vezetett, ahol helyi árusokkal beszélgettek.

A két Zoli idegenvezetője Újvári Zsombor, a Pannon Reggeli állandó vendég-műsorvezetője volt, aki igyekezett megismertetni a fiúkkal a magyarkanizsai életérzést.

Újvári Zsombor, Magyarkanizsa: „Nagyon nehéz bemutatni egy várost vagy egy községet, és úgy gondoltam, hogy most, ha Magyarkanizsán vagyunk, akkor azokat a helyeket próbáljuk meg bemutatni, ahol talán a legtöbb ember mozog, és ahol a legjobban lehet érezni azt, hogy milyen az, hogy kanizsainak lenni.”

A két műsorvezető szemmel láthatóan élvezte a terepi műsort. Brasnyó Zoltán elmondta, igyekeznek színes és izgalmas tartalmakkal szolgálni a hallgatóknak.

Brasnyó Zoltán, műsorvezető, Pannon Rádió: „Nyilván amikor egy ilyen helyzettel szembesülünk, akkor mi is ötletelni kezdünk, és próbálunk egyéb olyan programokat találni magunknak, programokat szervezni magunknak, amelyek kihozzák a rádió műfaját a stúdióból és elviszik terepre, elviszik egy olyan helyre, ami egyáltalán nem hasonlítható semmiféle rádiós környezethez, és akkor próbáljuk a helyi ízeket, helyi színeket átadni a hallgatóknak.”

A Magyarkanizsán készült műsort jövő szombaton hallhatják majd a hallgatók a 91,5 MHz-en.

Pannon Rádió
Magyarkanizsa
Brasnyó Zoltán
Sánta Zoltán
piac
Tisza-part
Újvári Zsombor
terep
Csodakút

Most

18:19

Tizedszer döntős Đoković Rómában

A világelső két játszmában, 7:5, 6:3-re győzte le a norvég Casper Ruudot a római salakpályás ATP 1000-es tenisztorna elődöntőjében, így bejutott a hétfői fináléba.
17:12, Frissítve: 17:56

Két keréken Temerinben

Az autómentes világnap alkalmából Temerin Község Idegenforgalmi Szervezete kerékpártúrát szervezett Járek központjától a falu határában található Antero tanyáig.

Népszerű