Ugrás a tartalomra

Természetismereti rajzpályázat általános iskolásoknak

2019-02-19
16:13
2019-02-19
17:47
Forrás
Közlemény
Nemzetközi Természetismereti Rajzpályázatot hirdet az általános iskolásoknak az Arcus Környezetvédő Egyesület.

Az idei kiírás központi témája a különböző vadon élő méhfajok, és azok jelentősége. A művek postára adási határideje április 1-je, hétfő. A munkák korcsoportonként kerülnek elbírálásra. A pályázat kiírója a korcsoportok első három legjobbnak ítélt pályamunka alkotóit korosztályuknak megfelelő könyvjutalomban részesíti. A szakmai zsűri a kiemelkedő tehetségű pályamunkákat különdíjjal is jutalmazhatja. A pályázatra beküldött pályamunkákból kiállítást állítanak össze Topolya község Művelődési Házának kiállítótermében. További információk a www.arcus.org.rs oldalon.

Arcus Környezetvédő Egyesület
rajzpályázat

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:24, Frissítve: 17:34

Jó termést remélnek a szőlészek

A legtöbb észak-bácskai szőlősben alszanak még a tőkék. Ez a csapadékmenetes, a szőlőtőkékre még hűvös idő a legjobb metszésre. Eddig a legtöbb helyen a betakart tőkék bontása történt meg.
16:54, Frissítve: 18:16

Meghalt Baló György

A magyarországi televíziós szerkesztő, műsorvezető, a Magyar Televízió volt kulturális igazgatója, Pulitzer- és Prima Primissima-díjas újságíró 71 éves volt.

Népszerű

Bombarobbanás történt Topolyán

Csütörtök éjjel fél tizenegy körül a Ljubljanai utca 16-os szám alatt, B. L. otthona előtt robbant a bomba egy magyar rendszámtáblás autó alatt – adta hírül egy helyi (mojabackatopola.rs) hírportál.
Mentőautó

Holtan találtak egy 15 éves fiút Topolyán

A topolyai Bartók Béla utca egyik házában ma a reggel holtan találták a 15 éves O. A. -t. A kiskorú holttestét állítólag barátjának a dédanyja találta meg az ágyban.