Ugrás a tartalomra

Természetismereti rajzpályázat általános iskolásoknak

2019-02-19
16:13
2019-02-19
17:47
Forrás
Közlemény
Nemzetközi Természetismereti Rajzpályázatot hirdet az általános iskolásoknak az Arcus Környezetvédő Egyesület.

Az idei kiírás központi témája a különböző vadon élő méhfajok, és azok jelentősége. A művek postára adási határideje április 1-je, hétfő. A munkák korcsoportonként kerülnek elbírálásra. A pályázat kiírója a korcsoportok első három legjobbnak ítélt pályamunka alkotóit korosztályuknak megfelelő könyvjutalomban részesíti. A szakmai zsűri a kiemelkedő tehetségű pályamunkákat különdíjjal is jutalmazhatja. A pályázatra beküldött pályamunkákból kiállítást állítanak össze Topolya község Művelődési Házának kiállítótermében. További információk a www.arcus.org.rs oldalon.

Arcus Környezetvédő Egyesület
rajzpályázat

Most

20:20, Frissítve: 20:26

Magyarul csak a Semmi lesz Óbecsén

Elkezdődött a 62. Májusi Játékok, a gyermek- és ifjúsági színjátszók nemzetközi fesztiválja Óbecsén. A Fabula Rasa Színjátszó Grund Semmi című ifjúsági előadása kedden 18:15-kor lesz műsoron.
19:10, Frissítve: 20:29

A Tisza vízállása 374 centiméter Zentánál

Ez a szint teljesen átlagosnak mondható ebben az időszakban, áradástól nem kell tartani - mondják az illetékesek. A víz szintje 15-20 centimétert emelkedhet az elkövetkező napokban az esőzések miatt.
17:23

A méhek világnapja

Az Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Világszervezet arra figyelmeztet, hogy a beporzók számának és sokféleségének csökkenése katasztrofális következményekkel járhat táplálkozásunkra nézve.

Népszerű