Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Antonio Calanni

A tervezett időben tartják meg a Velencei Filmfesztivált

2020-05-27
08:04
Forrás
Danas
Nem halasztják el a járványhelyzet miatt, sőt, a tervezett időpontban tartják meg az idén a Velencei Filmfesztivált.

A szemle szeptember 2-tól 12-ig tart majd, ahogyan azt korábban is meghirdették – erősítette meg a fesztivál igazgató bizottságának egyik tagja, hozzátéve, hogy a koronavírus-fertőzés terjedése egy ideje csillapodni látszik Olaszországban. Részleteket egyelőre nem közöltek a fesztivál formájáról, illetve az esetleges változtatásokról. Korábban azt jelentették be, hogy az idei Velencei Filmfesztivál fő zsűrijének elnöke Cate Blanchett ausztrál származású kétszeres Oscar- és háromszoros Golden Globe-díjas színésznő lesz.

Velencei filmfesztivál

Most

16:18, Frissítve: 16:27

Újra vesztegzár alatt van Melbourne

Az intézkedés mintegy ötmillió ausztráliai lakost érint, az emberek csak munkába, iskolába, bevásárolni vagy orvosi vizsgálatra mehetnek, egyébként az otthonukban kell tartózkodniuk.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.