Ugrás a tartalomra
Pixabay/Didgeman

Tinik énekes vetélkedője Temerinben

2019-11-07
20:06
Forrás
Pannon RTV
Tizenegy helység legjobb énekhangjai csapnak össze november 16-án a temerini Sportcsarnokban.

A 28. tini és ifjúsági énekes vetélkedőn igen erős lesz a mezőny, legalábbis a szervezők ezt mondják. A magyar könnyűzene sava, borsa megjelenik. Az est sztárvendége a Vajdaságból elszármazott Dér Henrietta lesz, aki félórás műsorral várja majd a közönséget. A belépő 300 dinár. Bővebb információ, illetve jegyfoglalás a 021/843-411-es telefonszámon kapható. Az eseményt élőben közvetíti a Vajdasági RTV.

Varga Flórián, titkár, Első Helyi Közösség, Temerin: „Huszonkét döntős lesz. Azzal, hogy huszonhét jelentkező volt a meghallgatásra. Abból huszonöten jöttek el. Huszonkettőt választott ki a szakbizottság. Két három érdekes dolog. Tizenegy újoncot avatunk. Tizenegyen vettek már rész, tizenegyen először vannak itt a fesztiválon. A másik érdekes kérdés, hogy a 12 és főleg a 13 évesek vannak a legtöbben. Kilencet számoltam, tehát a fiatalok lendületesek.”

Temerin
énekes
Dér Henrietta

Most

19:18, Frissítve: 19:25

Jótékonysági Lutheránus bál Ludason

Csaknem 200 fő részvételével tartották meg Ludason a 3. Lutheránus bált. Az eseményen a verbászi evangélikus templom renoválási munkálatainak folytatására gyűjtöttek pénzt.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.