Ugrás a tartalomra
Info TV

A Tisza Magyarkanizsánál vasárnap tetőzött

2018.03.28
17:22
Forrás
Pannon RTV
Akkor a zentai mérőállomáson 531 centiméteres vízszintet mértek, ami hétfőre már egy centiméteres apadást mutatott, a szerda reggeli szint pedig 524 centiméter.

Az árvíz elleni védekezést 600 centiméter fölött vezetik be. Egyelőre nem kell tartani attól, hogy eléri ezt a szintet a Tisza. Nagyobb áradásra csak akkor kell számítani, ha a Kárpátokban, illetve a Tisza vízgyűjtő területén hirtelen hóolvadás következik be, amihez kiadós csapadék párosul. Ez valószínűleg majd csak áprilisban vagy májusban következik be.

Tisza
Magyarkanizsa

Most

22:03, Frissítve: 22:08

Meghalt Gaspard Ulliel

A színész síbaleset után vesztette életét. Egyebek mellett a Hannibál ébredése című filmből ismerhetjük.
19:20, Frissítve: 20:54

Kellene a hó a földekre

Hiányzik a hó a földekről. Január elején rekordokat döntött a szokatlanul enyhe időjárás. Ennek csak a gazdák nem örülnek, hiszen a hideg hiányában egyre több az áttelelő kórokozó, melyek a tavasz kezdetével azonnal károsítani kezdenek.

Népszerű

Egész pontosan kik igényelhetik a 100 eurót?

A 100 eurós támogatásra jogosult legfiatalabb polgárok azok, akik 2022. január 13-án, vagyis ma töltik be a 16. életévüket, a legidősebbek pedig azok, akik január 14-én töltik be a 30. életévüket.

Kombinált oktatás hétfőtől?

Hétfőn visszatérnek az iskolapadba a vajdasági általános iskolások – így határozott a járványhelyzetet követő tanügyi csapat.