Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Tiszai élménytábor Magyarkanizsán

2022.07.06
13:34
2022.07.06
17:19
Forrás
Pannon RTV
Élménytábort szerveztek Magyarkanizsán a községbeli gyerekek számára. A fiatalok a Tisza-part egyik nyaralójában tölthettek el három napot, ahol mindenféle foglalkozáson vehettek részt és új élményekkel gazdagodhattak.
Pannon RTV/Molnár Ádám

Az élményeken alapuló tábort első alkalommal szervezték meg. A három nap alatt az irodalom, a sport és a zene is kiemelt szerepet kapott.

Sztankov Olivér, Magyarkanizsa: „Mókatorna, volt íjászkodás, kardozás, ügyességi feladatok és össze kellett gyűjteni pontokat.”

Kószó Kármen, Martonos: „A kiskakas gyémánt félkrajcárjából kiskakasokat készítettünk és gyémánt félkrajcárt.”

Pannon RTV/Molnár Ádám

Minden nap más-más foglalkozások kerültek előtérbe. Rendhagyó irodalomóra, a sportra, mozgásra irányuló feladatok és zenével kapcsolatos foglalkozások is voltak.

Aranyos Ágoston Klára, pedagógus, Magyarkanizsa: „Abból az indíttatásból született az ötlet, hogy tudtuk, hogy jön a szünidő, nagyon sok szülő elfoglalt és a gyerekek otthon nem nagyon tudják helyesen kihasználni a szabadidőt. Eldöntöttük, hogy ezt a tiszai élménytábort megszervezzük a gyerekeknek. A helyszín adott, Sarnyai Csaba vállalkozó a helyet rendelkezésünkre bocsátotta.”

Pannon RTV/Molnár Ádám

A 7-12 éves korú gyerekekkel a három délelőttön keresztül három pedagógus foglalkozott.

Tisza
Magyarkanizsa
tábor

Most

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.