Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Tízéves a Közügyek

2022.01.24
15:18
2022.01.25
11:40
Forrás
Pannon RTV
A jubileum kapcsán a nézők számára január 29-én, szombaton különleges ünnepi műsorral és nyereményjátékkal is készülnek.

Tízéves a Pannon Televízió hírháttér műsora a Közügyek. Az elmúlt években több mint tíz közügyekes műsorvezetőt követhettek figyelemmel a nézők.

Pannon RTV/Payeta Maurice

A kerek jubileum alkalmából a nézők számára ünnepi különkiadással is készülnek, amelyben az elmúlt években meghívott ismert személyek mellett a műsor legizgalmasabb és legviccesebb pillanatai is helyet kapnak.

Farkas Athéne, szerkesztő-műsorvezető, Közügyek: „Egy néhány napot igénybe vett azért ezt mind átnézni, meg kiválogatni belőle azokat, amik - úgymond - történelmi pillanatok, vagy magát az elsőket, a kezdeteket, az indulást feldolgozni. Emellett készül még a bakiparádéból is egy összeállítás. Itt próbáltuk azokat a kollégákat kiválasztani, akiket a nézők egyébként is már ismerhetnek a képernyőn keresztül, a Közügyeken keresztül. Úgymond a bakiparádékból készítettünk egy összefogott, külön bakiparádét.”

Pannon RTV/Payeta Maurice

Loboda Árpád, szerkesztő-műsorvezető, Közügyek: „A jól megszokott stúdiót elhagyjuk és a nagy stúdióban kialakított két helyszínen rögtönzött stúdióban fog menni ez az ünnepi, alkalmi műsorunk, de lesznek külső kapcsolások is, több műsorvezető lesz egyszerre, vendégeket is várunk, és ahogy mondtam, megpróbáljuk ezt minél interaktívabban, minél érdekesebbé és minél látványosabbá tenni.”

Pannon RTV/Payeta Maurice

A 2011. december 26-a óta mostanáig összegyűjtött adásokból az elmúlt tíz év történelmi pillanatait, valamint a vajdasági magyarság szempontjából is különösen fontos mozzanatait is csokorba szedték.

Juhász Gábor, felelős szerkesztő, Közügyek: „Betekintést adunk a nézőknek a kulisszatitkokba, hogy mikor milyen stúdióban dolgozott a Közügyek, mikor milyen munkatársak voltak benne. Felidézzük a legfontosabb témákat, történelmi pillanatokról is beszámolunk, amelyekről a Közügyek a tíz év alatt tudósított. Persze lesznek könnyedebb témák is, zene is helyet kap a műsorunkban, és akkor fogjuk kisorsolni a nyereményjátékunk győzteseit is.”

Nyereményjátékkal is készülnek a nézőknek. Soroljon fel hozzászólásban öt közügyekes műsorvezetőt az elmúlt 10 évből! - erre várja a Közügyek Facebook-oldala a helyes válaszokat, január 28-án, pénteken 19 óráig. A játékban résztvevők között egy porszívó, egy 5000 dináros vásárlási utalvány, valamint a Hungarikum Központ jóvoltából egy ajándékcsomag is gazdára talál.

Közügyek
Pannon RTV
Juhász Gábor
Farkas Athéne
Loboda Árpád

Most

14:47, Frissítve: 16:38

Tejbajok

Egyre kevesebb a fejőstehén, és egyre több a probléma a tejjel Szerbiában.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Szabadka legendás diszkói

Largo, Aquarius, Lezonit, Amfora, Mladost, Hacienda… Legendás hírű szabadkai szórakozóhelyek a 1970-es és 80-as évekből, amikor még mindenki táncolt.