Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Tízezer ember az Ákos koncerten Tóthfaluban

2022.06.05
11:53
2022.06.05
17:24
Forrás
Pannon RTV
Fergeteges koncertet adott Tóthfaluban Ákos. A sokoldalú művész először koncertezett Vajdaságban, ahol több mint két órán át szórakoztatta a közönséget. Ákos és zenekara a legújabb dalaikat hozták el, de néhány régebbi szerzemény is felcsendült.

Hatalmas tömeg gyűlt össze a tóthfalusi futball pályán. 21 óra után pár perccel már Ákos és zenekara is a színpadon állt, akik egy fergeteges koncerttel örvendeztették meg a vajdasági közönséget.

Pintér Zsófia, Magyarkanizsa: „Facebookon láttam az eseményt, már régóta el akartam jutni egy Ákos koncertre. A kedvencem tőle az Ilyenek voltunk.”

Pannon RTV/Fehérvári Csongor

Patakiné Fekete Evelin, Tompa: „Gyerekkorom óta ismerem Ákost, nagyon szeretem, ezért mindig is nagy vágyam volt, hogy eljöjjek egy koncertre. Mivel úgy hozta az élet, hogy a munkatársam szabadkai, így gyorsan értesítettem őt a programról és eljöttünk. Nagyon örülök, hogy végre eljutottam, mert Magyarországon még nem sikerült.”

Pannon RTV/Molnár Ádám

Ákos koncertjére évtizedeket kellett várni Vajdaságban, így nem meglepő, hogy ennyi embert vonzott a rendezvény. A koncertet megelőzően a Pannon RTV stábja exkluzív interjút is készített Ákossal.

„Egyáltalán nem véletlen, hogy most vagyunk itt. Ha nincs Jenő atya és az ő lelkesedése és gátakat, akadályokat nem ismerő állhatatossága és Fiák Kriszta menedzserem nem áll teljes mellszélességgel mellé, segíti az ügyeket, akkor talán ma nem tudunk itt játszani. Tehát sok apró mozzanaton és lelkes embereken múlik, hogy létrejöhet egy ilyen volumenű koncert.”

Pannon RTV/Molnár Ádám

Szubjektív című műsorunkban az Ákossal készült teljes interjút június 7-én, kedden 19:30-tól láthatják a tévénézők.

Ákos
Tóthfalu

Most

Népszerű

Leszámolás történhetett Horgoson

Lövöldözés volt csütörtökön Horgoson. Valószínűleg leszámolás történt két migránscsoport között, néhányan meg is sérültek.