Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Yuta Omori/Kyodo News

Több mint 100 autó ütközött össze Japánban

2021-01-19
15:45
2021-02-08
12:59
Forrás
euronews
A hatóságok kétszáz embert menekítettek ki a helyszínről.

Óriási közlekedési balesetet okozott egy heves hóvihar Japánban. Tokiótól több mint 300 kilométerre nagyjából 130 autó ütközött össze egy autópályán, helyi idő szerint dél körül. A balesetnek egy halálos áldozata van, tíz embert pedig kórházba kellett szállítani.

Tanjug/AP/Yuta Omori/Kyodo News

A száz kilométer/órás széllökésekkel érkező vihar következtében az autópálya járhatatlanná vált. Az idei tél egyébként rendkívül kemény Japánban. Decemberben a heves hóesés miatt ezer autó rekedt egy másik autópályán, két napig tartott a kimenekítésük.

Tanjug/AP/Yuta Omori/Kyodo News
Japán
karambol
szerencsétlenség
baleset

Most

17:10, Frissítve: 17:23

Megkapta az oltást Áder János

A magyar köztársasági elnök néhány nappal ezelőtt kapta meg az értesítést háziorvosától, hogy sorra kerül és kínai vakcinát ajánlott fel neki.
16:00, Frissítve: 17:43

Antalfalván is folyamatos az oltás

Javában zajlik a koronavírus elleni oltás beadása Antalfalva községben is. A kínai Sinopharm, az amerikai-német Pfizer-BioNTech és a brit-svéd AstraZeneca által gyártott oltóanyagok közül választhatnak az oltakozni vágyók.

Népszerű

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.