Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szarapka Szabolcs

Több mint tíz fokos enyhülés jön a hétvégére

2020-12-02
12:47
Forrás
Szerbiai RTV
Felmelegedés várható a következő napokban térségünkben.

Habár csütörtökön még gyenge fagyra ébredhetünk és napközben borult lesz az égbolt felettünk, azután mégis melegebb időre van kilátás.

Helyenként csapadék is előfordulhat. A legalacsonyabb hőmérséklet -2 és 2 fok, míg a legmagasabb 5 és 9 fok között alakul.

Pénteken borult, de száraz idő lesz, a hőmérséklet elérheti a 12 fokot is.

Szombaton felhős, ám csapadékmentes időnk lesz, akár 14 fokot is mérhetünk napközben.

időjárás
hőmérséklet
enyhülés
meleg
december

Most

19:30

Elhunyt Mira Furlan

66. életévében elhunyt Mira Furlan horvát színművész, aki az egykori jugoszláv filmgyártás és színjátszás megkerülhetetlen alakja volt. Számos feledhetetlen alakítást hagyott maga mögött.
19:02, Frissítve: 19:13

Naponta több mint száz embert oltanak be Topolyán

Egyelőre a topolyai egészségház általános osztályán kialakított két oltóponton történik az oltás, de már dolgoznak azon, hogy a bácskossuthfalvi és a gunarasi kijelölt oltópontot is előkészítsék és felszereljék.

Népszerű

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.

Egyre kelendőbbek a palicsi ingatlanok

Elsősorban a turisztikai beruházásoknak köszönhetően megnőtt az ingatlanok iránti érdeklődés Palicson. Az épülő wellness-központ egyre több belgrádi és más szerbiai városból, sőt külföldről érkező családot vonz a településre.