Ugrás a tartalomra
Pixabay/ilyessuti/illusztráció

Többnyire derűs, de hűvös lesz az idő

2021.03.07
08:53
Forrás
Szerbiai RTV
A hideg reggel és helyenkénti dér után ma napközben túlnyomóan napos, de kissé hűvös idő lesz. A legalacsonyabb hőmérséklet -7 és -2, a legmagasabb pedig 8 és 10 fok között alakul. Gyenge déli és délkeleti szél fúj.

Hétfőn a maihoz hasonló hideg reggel vár ránk, napközben többnyire napos idő lesz, délután az ország nyugati és délnyugati részén beborul az ég, amit éjszaka gyenge eső követ. Változó irányú, gyenge szél várható. A legalacsonyabb hőmérséklet -4 és 0 fok, a legmagasabb 9 és 14 fok között alakul. 

Kedden az ország déli és központi részén helyenként gyenge eső, a hegyekben hó várható. Az éjszaka folyamán az alacsonyabb régiókban is havazhat. Gyenge északkeleti szélre kell számítani. A várható legalacsonyabb hőmérséklet -2 és 3 fok, a legmagasabb pedig 6 és 12 fok közötti. 

Szerdán hasonló időjárásra számíthatunk, északon többnyire napos, másutt felhős, az ország déli részén eső, délen havas eső várható. 

időjárás
napsütés
hideg

Most

17:31, Frissítve: 17:36

Beléphetnek Magyarországra az ott érettségiző diákok

Beléphetnek Magyarország valamennyi megnyitott határátkelőhelyén azok a külföldön tartózkodó diákok, akik az érettségi vizsgán történő részvételüket igazolni tudják az intézmény vizsgabehívójával, május 2-a és 26-a, valamint június 2. és 26. között.
16:19, Frissítve: 17:29

Védjük meg a tavasz hírnökeit!

A több napig tartó hideg és csapadékos tavaszi időjárás különösen megnehezíti a fecskék életét. A hűvös időben a madarak kevés repülő rovart találnak, ami egyébként a kizárólagos táplálékukat jelenti. Mi segíthetünk, hogy túléljék rossz a időt!

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!