Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Többször eshet a hétvégén

2022.04.22
11:54
Forrás
idokep.hu, hidmet.gov.rs
Változékony időjárásban lesz részünk az ortodox húsvéti ünnepek alatt. Eső és napsütés váltogatja majd egymást.

Pénteken egy mediterrán ciklon hatására sokfelé esőre ébredtünk, azonban a hőmérséklet délután akár még a 22 fokot is elérheti.

Szombaton kezdetben még többfelé várható eső, zápor, majd délután már csak néhol fordulhat elő kisebb csapadék, egyre hosszabb időszakokra szakadozik fel a felhőzet. Hajnalban 5-11, délután 14-20 fok várható.

Vasárnap a naposabb délelőttöt követően erősebben megnövekszik a felhőzet, több helyen kialakulhatnak záporok, zivatarok. A déli-délnyugati szél élénk, erős, viharos lesz. Meleg idő várható, 19-26 fokos maximumokkal.

időjárás
hétvége
ortodox húsvét
hőmérséklet
csapadék
eső

Most

18:38

Átadták a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat

Átadták Budapesten a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat a Budavári Palotában. Az elismeréseket a kitüntetettek Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkártól vehették át. A díjazottak között három vajdasági művelődési egyesület is van.
16:48

„Hős anyák" kerestetnek

Az orosz kormány újra bevezette a sztálini „Hős anya" kitüntetést, amely szerint egymillió rubel (átszámolva majdnem kétmillió dinár) értékű jutalom jár azoknak a nőknek, akik legalább tíz gyereket szülnek.
14:48, Frissítve: 15:11

Ünnepel Magyarország - a légiparádé elmarad

Fesztiválhangulat, színpadi és utcai produkciók, kiállítások, látványművészeti előadások, családi és gyermekprogramok várják tizenkét helyszínen Budapesten az érdeklődőket a hétvégén a Szent István-napi állami rendezvénysorozat keretében.
14:08, Frissítve: 15:53

Sportszerek ajándékba

A topolyai TSC Akadémián a Szerb Labdarúgó Szövetség képviselői sportfelszerelést adományoztak a Községi Labdarúgó Szövetség klubjai számára.

Népszerű

Folytatódtak a tüntetések Vajdaság-szerte

Nem egyeztek meg a gazdák és a kormány képviselői. A gazdák azt mondták, az alacsony felvásárlási árak, a magas üzemanyag- és műtrágya árak, továbbá a vízlecsapolási illeték miatt elégedetlenek.