Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A tökből készült termékek jótékony hatása

2020-10-26
22:12
Forrás
Pannon RTV
A tökmagot és az abból készült termékeket még mindig nagyon kevesen ismerik, annak ellenére, hogy számos jótékony hatással bír a szervezetre nézve.

A tökmag nyers és pörkölt változata a legjobb ropogtatni való a chipsek és a sósperec helyett, a tökmagolaj nagyon kellemes ételadalék, a tökmagkrém pedig reggeliként is fogyasztható.

A horgosi Danyi házaspár már közel két évtizede termel olajtököt, amiből aztán igazán minőségi tökmag kerül ki.

tök
tökmag
tökmagolaj
egészség
Horgos
Danyi házaspár

Most

07:41, Frissítve: 08:14

Összefogással Olivér gyógyulásáért

A bajmoki Pál Gajódi Olivérnek szerte a világon akadnak jóakarói, akik kisebb-nagyobb adományaikkal járulnak hozzá ahhoz, hogy a lassan egy éves kisfiú megkapja azt, amire a legnagyobb szüksége van: egy génterápiás kezelést.
19:50, Frissítve: 19:55

Négy áldozata van a robbanásnak Bristol közelében

Négy ember meghalt, egy pedig súlyosan megsérült egy robbanásban az angliai Bristol közelében - számolt be a Times egyik újságírója Twitter-bejegyzésében. A munkások egy vegyi tartály tetején voltak, amikor az felrobbant.

Népszerű

Új szigorításokat vezetnek be Szerbiában

Hétköznaponként 17 órakor be kell zárniuk, hétvégente pedig ki sem nyithatnak a vendéglátóipari egységek és a szolgáltatói tevékenységeket végző vállalkozások - többek között ez tartozik az új szigorítások közé - írja a szerbiai sajtó.