Ugrás a tartalomra

A tökből készült termékek jótékony hatása

2020.10.26
22:12
Forrás
Pannon RTV
A tökmagot és az abból készült termékeket még mindig nagyon kevesen ismerik, annak ellenére, hogy számos jótékony hatással bír a szervezetre nézve.

A tökmag nyers és pörkölt változata a legjobb ropogtatni való a chipsek és a sósperec helyett, a tökmagolaj nagyon kellemes ételadalék, a tökmagkrém pedig reggeliként is fogyasztható.

A horgosi Danyi házaspár már közel két évtizede termel olajtököt, amiből aztán igazán minőségi tökmag kerül ki.

tök
tökmag
tökmagolaj
egészség
Horgos
Danyi házaspár

Most

19:29, Frissítve: 20:24

Rekordturizmus

Az a 2 millió 100 ezer turista, aki az elmúlt évben Szerbiába látogatott egy érdekes és elsősorban biztonságos országba érkezett - mondta Belgrádban Aleksandar Vučić.
19:01, Frissítve: 20:04

Dragan Đilas Szabadkán ünnepelt

Elégedett a Szerbia az erőszak ellen tömörülés december 17-i választási eredményeivel Dragan Đilas. A Szabadság és Igazságosság Pártja elnöke a szabadkai városi szervezet harmadik születésnapja alkalmából rendezett ünnepségen vett részt.
18:11, Frissítve: 20:07

Aranytollakkal ékeskedhetnek

Aranytoll kitüntetéssel díjaztak újságírókat a Vajdasági Televízió új épületében. A 2021-es és '22-es év legjobbjai vehették át a plaketteket.

Népszerű

Alapos metszés, bőséges termés

Bőséges szőlőtermésre a tőkét a radikális metszés serkenti. A szőlőtőkék szeretik ezt az ösztönzést, kiváltképp ha a növényt indáitól a gazda február végén vagy március elején szabadítja meg.

Hosszú hétvége, hosszú sorok

Továbbra is sokan utaznak Magyarország irányába Szerbiából a hosszú hétvége alatt. Stábunk a délelőtti órákban járta körbe a határátkelőket.