Ugrás a tartalomra

Töltsék a Pannon Televízióval az ünnepet!

2021.12.31
10:39
2021.12.31
10:49
Forrás
Pannon RTV
Filmekkel, szórakoztató műsorokkal készültünk önöknek.

20 órai Híradónk után rögtön kezdődik a Sztálin halála című francia-angol vígjáték magyar felirattal, aztán egész este a zene kerül középpontba. Lesz Bangó Margit, Demjén Ferenc, Rudán Joe és Zséda koncert is. Az év első napján is színes műsorral várjuk a tévénézőket, 16,30-tól a Szubjektívben a reggelisek értékelik a mögöttünk álló évet, de 18 órától a Szabadkai Szimfonikus Zenekar újévi hangversenyét tekinthetik meg, este pedig Varga Miklós szórakoztatja a nézőket. Nézzenek minket az ünnep alatt is!

Pannon Televízió
Pannon TV
szilveszter

Most

14:15, Frissítve: 14:25

A hétvégén Folk Music Fest

Május 27-én és 28-án tartják a nyolcadik Folk Music Fest népzenei fesztivált a Palicsi Vigadó teraszán. Pénteken a Juhász zenekar nyitja meg a koncertsorozatot, szombaton délután fiatal népzenei együttesek fellépésével folytatódik a rendezvény.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.