Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Varga Dániel

További enyhülés várható a jövő héten

2018-04-15
14:33
Forrás
Pannon RTV
Ma kissé borús volt az ég Vajdaság felett, a jövő hét elején pedig további enyhülés várható az időjárásban.

Hétfőn több helyen, főleg Észak- és Nyugat-Vajdaság területén eső is várható. A hőmérő higanyszála napközben 15 és 18, este pedig 10 és 15 fok körül alakul majd. A borongós idő kedden is kitart majd, hasonló értékekkel. Szerdától azonban ismét beköszönt a meleg, tavaszias, kiránduló idő. A hét közepén a nappali hőmérséklet várhatóan 20 és 25 fok körül alakul. Sőt hétvégén is hasonló értékeket mutatnak majd a hőmérők. Csapadékra pedig a jelen állás szerint nem számíthatunk, ezért érdemes szabadtéri programokat terveznünk, például a Palicsi Állatkertben.

időjárás

Most

00:58

Tanügyesek tüntettek Belgrádban

A Szerbiai Tanügyi Dolgozók Szakszervezeti Uniója szerdán tüntetést szervezett Belgrádban a kormány épülete előtt és egyedi fizetési osztályok bevezetését követelte az egész közigazgatásban.
00:03, Frissítve: 00:21

Münchenben nyert a Real Madrid

A címvédő Real Madrid 2-1-re nyert a Bayern München otthonában szerdán a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén, ezzel nagy lépést tett a sorozatban harmadik fináléja felé.
21:14, Frissítve: 21:58

Hajnali Fülek

A közmédia és a Hagyományok Háza közös műsora május első hetében a történelmi Nógrád megye északi részén fekvő Füleket mutatja be felvidéki falusi vonósbandák felvételeivel.
17:59, Frissítve: 20:28

Vučić Tuskkal tárgyalt Belgrádban

Szerbia eurointegrációjáról tárgyalt a szerb államfő és az Európiai Tanács elnöke. Vučić a találkozó után azt mondta, bemutatta mindazt, amit Szerbia tett a brüsszeli megállapodás végrehajtásáért.

Népszerű

Evelin kimondj az igent

A boldogító igen

Kimondta a boldogító igent Garai Róbertnek a Pannon RTV archiváló munkatársa, Horváth Evelin.