Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Varga Dániel

További enyhülés várható a jövő héten

2018-04-15
14:33
Forrás
Pannon RTV
Ma kissé borús volt az ég Vajdaság felett, a jövő hét elején pedig további enyhülés várható az időjárásban.

Hétfőn több helyen, főleg Észak- és Nyugat-Vajdaság területén eső is várható. A hőmérő higanyszála napközben 15 és 18, este pedig 10 és 15 fok körül alakul majd. A borongós idő kedden is kitart majd, hasonló értékekkel. Szerdától azonban ismét beköszönt a meleg, tavaszias, kiránduló idő. A hét közepén a nappali hőmérséklet várhatóan 20 és 25 fok körül alakul. Sőt hétvégén is hasonló értékeket mutatnak majd a hőmérők. Csapadékra pedig a jelen állás szerint nem számíthatunk, ezért érdemes szabadtéri programokat terveznünk, például a Palicsi Állatkertben.

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

01:14, Frissítve: 01:22

Tombol a hőség Észak-Európában is

A szikkadt aljnövényzet sok helyütt lángra kapott Svédországban - az elmúlt két évtized legsúlyosabb erdőtüzei pusztítanak még a Sarkkörön túl is.
01:09

Pokoli hőség Japánban

Már Meteorológiai figyelmeztetést adtak ki Japánban, ahol a hőhullám legalább 30 emberrel végzett. A hőséggel összefüggő rosszullétek miatt több ezren kerültek kórházba az elmúlt két hétben.

Népszerű

vízben rekedt autó

Hatalmas felhőszakadás árasztotta el Szabadkát

Sok gondot okozott a heves eső Szabadkán csütörtök délután. Több út is járhatatlanná vált, mivel a csatornahálózat nem tudta elnyelni a hirtelen lezúduló nagy mennyiségű csapadékot.

Eltűnt egy majom a Palicsi Állatkertből

Az állatnak még tegnap veszett nyoma, azóta pedig már a rendőrség is keresi. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a majom elszökött-e, vagy pedig valaki ellopta.
vihar

Ítéletidőre figyelmeztetnek Szerbiában

A Szerbia Hidrometeorológiai Intézet figyelmeztetése szerint az elkövetkező három napban az ítéletidő az ország egész területére kiterjedhet, de a legkritikusabb helyzet Nyugat-Szerbiában várható.

A boldogító igen

Ürményi Róbert, a Pannon RTV zentai stábjának munkatársa ma örök hűséget fogadott párjának, Szabó Rékának.