Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Varga Dániel

További enyhülés várható a jövő héten

2018-04-15
14:33
Forrás
Pannon RTV
Ma kissé borús volt az ég Vajdaság felett, a jövő hét elején pedig további enyhülés várható az időjárásban.

Hétfőn több helyen, főleg Észak- és Nyugat-Vajdaság területén eső is várható. A hőmérő higanyszála napközben 15 és 18, este pedig 10 és 15 fok körül alakul majd. A borongós idő kedden is kitart majd, hasonló értékekkel. Szerdától azonban ismét beköszönt a meleg, tavaszias, kiránduló idő. A hét közepén a nappali hőmérséklet várhatóan 20 és 25 fok körül alakul. Sőt hétvégén is hasonló értékeket mutatnak majd a hőmérők. Csapadékra pedig a jelen állás szerint nem számíthatunk, ezért érdemes szabadtéri programokat terveznünk, például a Palicsi Állatkertben.

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

11:08

Babosék már a döntőben

Babos Tímea és partnere, Kristina Mladenović győzött a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokság női páros versenyének elődöntőjében.

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.