Ugrás a tartalomra
Esőfelhők Újvidéken a Duna felett
Tanjug/Jaroslav Pap/bk

Továbbra is érvényben a figyelmeztetés

2019-06-25
10:58
2019-06-25
14:10
Forrás
Szerbiai RTV
Ma még esőre, villámlásra és viharos szélre is számítanunk kell. Szerdától megváltozik az időjárás.

Továbbra is érvényben van a Köztársasági Hidrometeorológiai intézet figyelmeztetése szerint helyenként esőre, záporesőre, villámlásra, valamint még jégverésre és viharos szélre is számítani kell. Narancssárga figyelmeztetés van érvényben Szerbia délkeleti és délnyugati területein, ami szerint olyan időjárási viszonyok léphetnek fel, amelyek jelentős anyagi kárt okozhatnak és akár életveszélyesek is lehetnek. Vajdaságban az enyhébb citromsárga figyelmeztetés van érvényben. Szerdától az előrejelzések szerint száraz, napsütéses időjárásban lesz részünk.

vihar
eső
szél
riasztás

Most

11:42, Frissítve: 11:50

Imola - Gyermekopera

Az Imola gyermekopera egy olyan projekt, melyet Szabadka kulturális örökségének ápolására és a Kisbajmokban található szélmalom 150 éves évfordulójának megünneplésére dolgoztak ki.

Népszerű

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.

Újabb rekordot döntött a dinár

Újabb rekordot döntött a dinár euróhoz viszonyított árfolyama. A ma jegyzett adatok szerint egy euró 117,7365 dinárt ér - tájékoztat a Szerbiai Nemzeti Bank.