Ugrás a tartalomra
Pixabay/LuidmilaKot

Továbbra is Finnország a világ legboldogabb országa

2021.03.19
14:38
2021.03.19
14:48
Forrás
Blic
A koronavírus-járvány ellenére az észak-európai ország megvédte ezt a címet, és már negyedik éve foglalja el az első helyet az ENSZ listáján - jelentették be pénteken a boldogság világnapja előtti napon.

Az országok rangsorolása a Gallup közvélemény-kutató intézet statisztikáján alapul, amely több mutató alapján határozza meg az állampolgárok boldogságát. Szerbia a 48. helyet foglalja el. Szlovénia a 29., Horvátország a 60., Bosznia-Hercegovina a 64., Montenegró a 72., Macedónia pedig a 94. a listán. Az Egyesült Államok a 20., Oroszország a 77., Kína a 85. helyen végzett.

Finnország
Szerbia
legboldogabb
ország
lista
rangsor

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:16

75 éves a Hét Nap

75 éves a vajdasági magyarság hetilapja, a Hét Nap. Az 1946-ban alapított újság még mindig fontos az itt élők számára. Pillantsunk most egy kicsit bele a Hét Nap múltjába és jelenébe.
19:00, Frissítve: 19:25

Biztonságosan két keréken

Közlekedésbiztonsági képzésen vettek részt a szabadkai Kizúr István Általános Iskola diákjai. Az Európai Mobilitási Hét keretein belül a tanulók a kerékpározás szabályait sajátították el.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.