Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Traktorosok viadala lesz Oromhegyesen

2019-05-15
14:06
2019-05-15
17:12
Forrás
Pannon RTV
Aki tartalmas, családias programra vágyik a hétvégén, mindenképpen látogasson el az oromhegyesi 12. Traktorfesztiválra vasárnap. A rendezvénynek a helyi Atlantis Garden diszkó és környéke ad otthont.

A programok között szerepel a legszebb traktor és a legügyesebb traktorista megválasztása is. A szervezők azonban a legkisebbekről sem feledkeznek meg, lovaglás, malacfogás, zsákban ugrálás, vidámpark várja őket. A közönség szórakoztatásáról az Irigy Hónaljmirigy könnyűzenei együttes, valamint a Jolly és Suzy páros gondoskodik majd.

Bilicki Nándor, főszervező, Traktorfesztivál, Oromhegyes: „Ez már hagyományosan a 12. Traktorfesztivál. Vasárnap május 19-én reggel hétkor érkeznek a traktorok, és ahogy érkeznek, úgy kapják majd a sorszámokat. Fél 9-től lesz egy felvonulás Oromhegyes utcáin, ami egy óra hosszát vesz majd igénybe. 10-kor pedig megkezdődnek a versenyszámok, ezek különböző ügyességi versenyek lesznek, úgy mint sártaposás, eszközkapcsolás időre, tolatás. Párhuzamosan a gyerekeknek is szervezünk versenyeket, a Garden diszkó kerthelyiségében, mint például a rodeó-bikagolás, zsákban ugrálás, kecskefogás, malacfogás.”

Traktorfesztivál
Oromhegyes

Most

16:13

Az Etnopolisban pezseg az élet

Az Interetno Fesztivál szervezői idén gazdag programmal kedveskednek a közönségnek. A kirakodóvásár is éppolyan népszerű, mint a gasztrotér és a bortér.
15:18, Frissítve: 15:40

Családi nap a Makkhetesen

Főzőverseny, kirakodóvásár, élőzene és gazdag művelődési műsor fogadta azokat, akik ma ellátogattak Szabadka makkhetesi helyi közösségébe.
14:45

Két ország, egy ellenőrzés

Holnaptól az észak-macedón és a szerb rendőrök egy épületben, közösen és egyszerűsítve végzik majd a határellenőrzést Tabanovcénél, illetve Preševónál.

Népszerű

Tűz pusztít Bosznia-Hercegovinában

Trebinje környékén, a Boszniai Szerb Köztársaságban az éj folyamán a lángok a szél miatt több kilométerre kiterjedtek. Félő, hogy a lángok a közelben elhelyezkedő Zasad településig jutnak.

Megtámadták a TSC szurkolóit Temerinben

A TSC szurkolóinak egy kisebb csoportját eddig ismeretlen tettesek megtámadták Temerinben, amikor a vasárnap esti Vojvodina elleni mérkőzés után hazafelé tartottak.

Tűz Szabadkán

Több autó is kiégett tegnap Szabadkán, a sugárút közelében, amikor kigyulladt a központi garázs a Šumska utcában.