Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Traktorosok viadala lesz Oromhegyesen

2019-05-15
14:06
2019-05-15
17:12
Forrás
Pannon RTV
Aki tartalmas, családias programra vágyik a hétvégén, mindenképpen látogasson el az oromhegyesi 12. Traktorfesztiválra vasárnap. A rendezvénynek a helyi Atlantis Garden diszkó és környéke ad otthont.

A programok között szerepel a legszebb traktor és a legügyesebb traktorista megválasztása is. A szervezők azonban a legkisebbekről sem feledkeznek meg, lovaglás, malacfogás, zsákban ugrálás, vidámpark várja őket. A közönség szórakoztatásáról az Irigy Hónaljmirigy könnyűzenei együttes, valamint a Jolly és Suzy páros gondoskodik majd.

Bilicki Nándor, főszervező, Traktorfesztivál, Oromhegyes: „Ez már hagyományosan a 12. Traktorfesztivál. Vasárnap május 19-én reggel hétkor érkeznek a traktorok, és ahogy érkeznek, úgy kapják majd a sorszámokat. Fél 9-től lesz egy felvonulás Oromhegyes utcáin, ami egy óra hosszát vesz majd igénybe. 10-kor pedig megkezdődnek a versenyszámok, ezek különböző ügyességi versenyek lesznek, úgy mint sártaposás, eszközkapcsolás időre, tolatás. Párhuzamosan a gyerekeknek is szervezünk versenyeket, a Garden diszkó kerthelyiségében, mint például a rodeó-bikagolás, zsákban ugrálás, kecskefogás, malacfogás.”

Traktorfesztivál
Oromhegyes

Most

07:51, Frissítve: 08:02

Bácskossuthfalva falunapot ünnepelt

A több héten át zajló sport- és kulturális események után szombaton kiosztották a falu elismeréseit. A faludíjat a hetven éve működő Nyugdíjas Egyesület kapta. Grillparty, majd művelődési műsor volt.
20:19, Frissítve: 20:27

25. Kálmány Lajos népmesemondó verseny

Néprajzi gyűjtéseket, képzőművészeti alkotásokat és mesemondást értékelt a zsűri a 25. Kálmány Lajos népmesemondó versenyen, Zentán. Az eseményre Vajdaság minden részéről érkeztek versenyzők.
19:59, Frissítve: 20:09

Szavazzunk!

A szavazóhelyek holnap reggel hattól, este hétig tartanak nyitva Magyarországon és a külképviseleteken is.

Népszerű

Holtan találtak három szerbiai nőt Bécsben

Három szerbiai állampolgárságú nő holttestét találták meg egy bécsi lakásban - tudósít a szerb közmédia. Sajtóinformációk szerint a három elhunyt nő egy anya és ikerlányai.