Ugrás a tartalomra

A TSC is segít a Szarvák családnak

2021.10.29
10:54
2021.10.29
13:41
Forrás
Pannon RTV
A topolyai egyesület egyebek mellett élelmiszercsomagot, tűzifát, téli ruhaneműt, iskolai felszerelést adományozott.

A TSC Labdarúgó Klub is segíti a nehéz körülmények között élő tiszaszentmiklósi Szarvák családot. A topolyai egyesület egyebek mellett élelmiszercsomagot, tűzifát, téli ruhaneműt, iskolai felszerelést adományozott. Az ajándékokat a TSC marketingmenedzsere Tölgyesi Huba adta át a családnak.

Az édesanya, Szarvák Krisztina egyedül neveli hét gyermekét, miután tavaly ősszel férje rövid, súlyos betegség után elhunyt.

A topolyai klub további támogatást ajánlott fel a rászoruló családnak és a látogatás során arról is szó esett, hogy a sportszerető gyerekek ellátogathatnak majd a TSC Arénába, ahol megnézhetik a csapat egyik mérkőzését. Aki szintén segítene a tiszaszentmiklósi Szarvák családnak, az a 062-860-8029-es telefonszámon keresse az édesanyát, Krisztinát.

TSC Labdarúgó Klub
jótékonykodás

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:30, Frissítve: 17:37

Vince-napi jóslat a Telecskai-dombokon

Bajsán is összegyűltek a borászok, hogy Vince-nap alkalmából vesszőt vágjanak, és megjósolják, hogy milyen lesz az idei év szőlőtermése a Telecskai-dombságon. A szőlőtermesztők errefelé is jó termésre számítanak.
17:24, Frissítve: 19:34

Vince-napi Borfesztivál és Borkóstoló Temerinben

Rossz bor nincs, csak jó, jobb és legjobb – tartja a mondás. Ezt Temerinben is hangsúlyozták. Sokak örömére a Temerini Kertbarátkörnek idén sikerült megrendeznie a nagy népszerűségnek örvendő Vince-napi Nemzetközi Borfesztivált és Borkóstolót.
16:24, Frissítve: 16:36

Meghalt Aki Rahimovski

A hír, hogy énekesük 67 éves korában elhunyt, a Parni Valjak egykori jugoszláv, majd horvát rockegyüttes közösségi oldalán jelent meg hivatalosan.
16:04, Frissítve: 16:33

Díjazták az év legjobb szerbiai edzőit

23. alkalommal adták át a szabadkai Yu Eco RTV szervezésében a múlt év legjobb szerbiai edzőinek járó sportdíjakat. Az egybegyűlteknek Pintér József, a médiaház igazgatója köszönte meg a szerbiai sport nemzetközi hírnevének öregbítését.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.