Ugrás a tartalomra
SZMR
Pannon RTV

Új munkatársak a Szabadkai Magyar Rádióban

2018-01-11
16:25
2018-01-11
17:34
Forrás
Pannon RTV
Új hangokat hallhatunk a Szabadkai Magyar Rádióban. A csapat minden nap arra törekszik, hogy a legfrissebb és legfontosabb témákat szolgáltassa a hallgatók számára.

Azok, akik a Szabadkai Magyar Rádiót hallgatják, észrevehették, hogy új hangok csendültek fel a műsorokban. Ez nem jelent mást, minthogy a Szabadkai Magyar Rádió új emberekkel bővült. Kaszoli Violetta riporter mindig is olyan munkahelyen szeretett volna dolgozni, ahol szívesen kezdi a napot. „Valójában mindig is érdekeltek a közügyek. Nagyon örülök annak, hogy olyan témákkal tudok foglalkozni, amelyek a lakosságot érintik, egészségügyi, környezetvédelmi és oktatási témákkal.”

Szabó Irma elmondása szerint a monoton munkában már semmi kihívást nem látott. Ezért is jelentkezett a Szabadkai Magyar Rádióba, ahol izgalmas, érdekes témákkal foglalkozhat nap mint nap. „Én mindenképpen hosszú távra tervezek. Remélem, innen megyek majd nyugdíjba.”

SZMR

A rádió számára nagy segítség az új munkaerő, hiszen a 14 órás műsoridőt meg kell tölteni. Dedić Suzana, főszerkesztő-helyettes, SZMR, Szabadka: „Az, hogy új munkatársakkal bővült a csapatunk, új hangokkal, lényegében azt jelenti, hogy sokkal szélesebb területet tudunk lefedni. Új témák kerülhetnek a rádió műsorába.”

A rádiós műsorrács január 22-től ismét visszatér a régi kerékvágásba, amikor is a Napindító reggel 6 órától várja a hallgatókat, és visszatér a Mérleg című interjúműsor is, heti két alkalommal.

Szabadkai Magyar Rádió
új munkatársak

Most

Népszerű

vízben rekedt autó

Hatalmas felhőszakadás árasztotta el Szabadkát

Sok gondot okozott a heves eső Szabadkán csütörtök délután. Több út is járhatatlanná vált, mivel a csatornahálózat nem tudta elnyelni a hirtelen lezúduló nagy mennyiségű csapadékot.

Eltűnt egy majom a Palicsi Állatkertből

Az állatnak még tegnap veszett nyoma, azóta pedig már a rendőrség is keresi. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a majom elszökött-e, vagy pedig valaki ellopta.
vihar

Ítéletidőre figyelmeztetnek Szerbiában

A Szerbia Hidrometeorológiai Intézet figyelmeztetése szerint az elkövetkező három napban az ítéletidő az ország egész területére kiterjedhet, de a legkritikusabb helyzet Nyugat-Szerbiában várható.

A boldogító igen

Ürményi Róbert, a Pannon RTV zentai stábjának munkatársa ma örök hűséget fogadott párjának, Szabó Rékának.