Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Bárdos Orsolya

Új műsorok a Szabadkai Magyar Rádióban

2021.06.14
11:32
2021.06.14
11:38
Forrás
Pannon RTV
A Körhinta informatív-szórakoztató műsor minden hétköznap 16 órától várja a hallgatókat. A sportkedvelők hétfőnként 11 órától a Tizenegyes című műsorunkból tájékozódhatnak a labdarúgó-Eb történéseiről.

Új délutáni, informatív-szórakoztató műsor indul a Szabadkai Magyar Rádióban. A Körhinta ezentúl minden hétköznap a 16 órai híradót követően jelentkezik. A színes kavalkád, amelyben a közérdekű információkat a legjobb retró slágerekkel fűszerezik, 20 óráig várja a hallgatókat. A labdarúgó kontinensviadal ideje alatt pedig közös műsor lesz az SZMR-ben és a Pannon Rádióban. A Tizenegyes hétfőnként 11 órától jelentkezik a 107,1 és a 91,5 MHz-en Tóth Tiborral.

Szabadkai Magyar Rádió

Most

17:04, Frissítve: 17:27

Olyan olcsó a tej, hogy a tejtermelők feladják

Míg a kenyér, a hús, a zöldségfélék és a gyümölcs ára nőtt, addig a tej és a tejtermékek ára maradt a régi már huzamosabb ideje. Az üzemanyag és a takarmány pedig folyamatosan drágul - panaszolják a tejtermelők.

Népszerű

Négy új pályázatot írt ki a tartomány

Az elsővel a női többségi tulajdonban lévő és nők által vezetett vállalkozásokat támogatják - mondta a Közügyek műsorában Pelt Ilona tartományi gazdasági és idegenforgalmi segédtitkár.