Ugrás a tartalomra

Új PerSu üzlet nyílt Nagybecskereken

2019-01-21
14:44
Forrás
Közlemény
Január 19-én, szombaton a piros szalag átvágását követően ünnepélyesen megnyílt a 14. PerSu üzlet Nagybecskereken a Dr. Tihomir Ostojić utca 92. szám alatt.

Az újonnan megnyílt PerSu üzlet hétköznapokon és szombaton 06.30h és 20.30h között tart nyitva, vasárnap pedig 07h és 20h között várja a vásárlókat.

A nagyjából 80 négyzetméter területen a vásárlók minden nap több, mint 2.500 különböző termék közül válogathatnak, amik között a vezető szerbiai és külföldi márkák is megtalálhatók .

A megnyitó napján a kíváncsi vásárlókat a számos kedvezmény és promóciós tevékenység mellett egy teljesen új és modernül berendezett belső tér várta olyan polc elrendezéssel, amely alkalmazkodik a vásárlók magasságához. Kínálatunkból kiemeljük a PerSu piacot, ahol friss, egészséges és ízletes gyümölcsöket és zöldségeket vásárolhatnak, melyeket nagy figyelemmel és odaadással válogattak az Ön és a családja részére.
Nálunk a friss hús részlegen a kiváló minőségű és ellenőrzött eredetű húst MAP csomagolásban (módosított atmoszférájú csomagolás) vásárolhatja meg.

A nyitás pillanatától kezdve az új PerSu üzlet felkészülten fogadta hűséges vásárlóit, akik nagy számban érkeztek a megnyitóra. A kora reggeli óráktól folyamatos volt a tömeg a pénztáraknál, ami annak a bizonyítéka, hogy a jó árunak hamar híre megy. A szomszédokat és szomszédasszonyokat, akik jelenlétükkel emelték ennek a napnak az értékét barátságos és mosolygós személyzet fogadta. Ez, valamint a számos ajándék és promóciós tevékenység együtt hozzájárultak ahhoz, hogy az összbenyomás erről a napról még jobb legyen.

Amennyiben Nagybecskereken él vagy a közeljövőben meglátogatja ezt a gyönyörű vajdasági várost, akkor látogasson el a PerSu üzletbe és élvezze a kellemes vásárlás érzését.

Nagybecskerek
PerSu

Kapcsolódó tartalmak

Most

20:15, Frissítve: 20:31

A Szerbia Jövője kampány Belgrádban

Becslések szerint több mint százezer ember gyűlt össze ma Belgrádban a köztársasági parlament épülete előtt a Szerbia jövője kampánysorozat központi rendezvényén.
19:14, Frissítve: 19:24

Megmentették a Notre-Dame festményeit

Már csak négy műtárgy maradt bent, amelyek szintén érintetlenek, de egyelőre nem lehet hozzájuk férni, mert a helyet, ahol találhatók, még mindig nem biztosították a hatóságok.
19:02, Frissítve: 19:11

Virágfesztivál Kúlán

Több mint 50 kiállító szebbnél-szebb standjáról válogathatnak a növények szerelmesei a kúlai virágfesztiválon
18:55

Hetven éves az óbecsei Kajak-kenu Klub

Az idén ünnepli megalakulásának 70. évfordulóját az óbecsei Kajak-kenu Klub. Az olimpiai érmeseket, világ- és Európa-bajnokokat nevelő klub múltját egy kiállítás mutatja be a Városi Múzeum.
18:31

Húsvétra hangolódtak a Népkörben

Húsvéti táncházat és kézműves foglalkozást tartottak csütörtökön a szabadkai Népkör Magyar Művelődési Központban. A húsvéti műhelymunkán hagyományos és modern módszerekkel készítettek hímes tojásokat.

Népszerű

Holttestet találtak a Tiszában

Megtalálták annak a 62 éves férfinek a holtestét a Tiszában Adorjánnál, aki március 24-én tűnt el Törökkanizsán.