Ugrás a tartalomra

Új PerSu üzlet nyílt Nagybecskereken

2019-01-21
14:44
Forrás
Közlemény
Január 19-én, szombaton a piros szalag átvágását követően ünnepélyesen megnyílt a 14. PerSu üzlet Nagybecskereken a Dr. Tihomir Ostojić utca 92. szám alatt.

Az újonnan megnyílt PerSu üzlet hétköznapokon és szombaton 06.30h és 20.30h között tart nyitva, vasárnap pedig 07h és 20h között várja a vásárlókat.

A nagyjából 80 négyzetméter területen a vásárlók minden nap több, mint 2.500 különböző termék közül válogathatnak, amik között a vezető szerbiai és külföldi márkák is megtalálhatók .

A megnyitó napján a kíváncsi vásárlókat a számos kedvezmény és promóciós tevékenység mellett egy teljesen új és modernül berendezett belső tér várta olyan polc elrendezéssel, amely alkalmazkodik a vásárlók magasságához. Kínálatunkból kiemeljük a PerSu piacot, ahol friss, egészséges és ízletes gyümölcsöket és zöldségeket vásárolhatnak, melyeket nagy figyelemmel és odaadással válogattak az Ön és a családja részére.
Nálunk a friss hús részlegen a kiváló minőségű és ellenőrzött eredetű húst MAP csomagolásban (módosított atmoszférájú csomagolás) vásárolhatja meg.

A nyitás pillanatától kezdve az új PerSu üzlet felkészülten fogadta hűséges vásárlóit, akik nagy számban érkeztek a megnyitóra. A kora reggeli óráktól folyamatos volt a tömeg a pénztáraknál, ami annak a bizonyítéka, hogy a jó árunak hamar híre megy. A szomszédokat és szomszédasszonyokat, akik jelenlétükkel emelték ennek a napnak az értékét barátságos és mosolygós személyzet fogadta. Ez, valamint a számos ajándék és promóciós tevékenység együtt hozzájárultak ahhoz, hogy az összbenyomás erről a napról még jobb legyen.

Amennyiben Nagybecskereken él vagy a közeljövőben meglátogatja ezt a gyönyörű vajdasági várost, akkor látogasson el a PerSu üzletbe és élvezze a kellemes vásárlás érzését.

Nagybecskerek
PerSu

Kapcsolódó tartalmak

Most

11:12, Frissítve: 11:48

Tangó pezsdíti az újvidékiek vérét

Tangófesztivált tartanak Újvidéken. A többnapos rendezvény ideje alatt az érdeklődők koncerteken és műhelymunkákon élvezhetik az argentin eredetű zenei műfajt.

Népszerű

Szakad a hó Ausztráliában

Hideghullám érte el Délkelet-Ausztráliát, a hegyvidéki területeken a hőmérséklet -3 fok körül mozgott.

Közel 200 km/h-val száguldozott

193 kilométeres óránkénti sebességgel haladt egy 24 éves férfi a szerbiai Rača település olyan útszakaszán ahol a sebességkorlátozás 80 km/h volt.