Ugrás a tartalomra
Pixabay/Illusztráció

Új streaming szolgáltatás érkezik

2022.01.31
08:49
Forrás
hvg.hu
Nyáron érkezik meg Magyarországra és Szerbiába is a Disney+ nevű streaming szolgáltatás - jelentette be a The Walt Disney Company.

Az idei év közepétől 42 új országban, köztük Magyarországon és Szerbiában is elérhetővé válik. Az új országok között található még Dél-Afrika, Törökország, Lengyelország és az Egyesült Arab Emírségek. Az indulás pontos dátumáról továbbra sem közöltek információt.

A Disney+ érkezését meglehetősen nagy várakozás övezi, mivel a szolgáltató oldalán a Disney-alkotásokon kívül elérhetővé válnak majd a Pixar, a Marvel, a Star Wars és a National Geographic produkciói is, és A Simpson családot is itt lehet majd elérni.

Egyes országokban, így Magyarországon is a választéknak részét képezi majd a Star nevű brand, amely a 20th Century Studios, a Disney Television Studios, az FX, a Searchlight Pictures és más stúdiók filmjeit kínálja. Továbbá a Disney+ hozzáféréssel bír a Disney mozi- és televíziós archívumához, valamint a The Walt Disney Studios legújabb alkotásaihoz.

Előző közlemények szerint a szolgáltatás havonta 9 dollárba kerül majd. Ellentétben a Netflix-szel, a Disney Plus nem támogatja az előfizetői fiók megosztását, de ennek ellenére a rajta lévő programtartalmat egyszerre négy interneteléréssel rendelkező elektronikus eszközön is lehetővé teszi, illetve az adott tartalmakat az előfizetők akár le is tölthetik és internet-összeköttetés nélkül is megnézhetik.

film
stream
Disney

Most

15:48

Méhek nélkül nincs élet

Ökológiai Fesztivált tartottak a szabadkai Széchenyi István Általános Iskolában. A gyerekek a méhekről, a vadméhekről, táplálkozási szokásaikról és egyebekről hallhattak a méhek világnapján.
13:03, Frissítve: 13:24

Folytatódnak a harcok Ukrajnában

Eddig 1908-an adták meg magukat a körülzárt mariupoli Azovsztal acélműből – jelentette be Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter. Az Azovsztal üzem blokádja folytatódik – tette hozzá.

Népszerű