Ugrás a tartalomra
Pixabay/Hans

Újabb havazás várható

2019-01-21
13:34
Forrás
Pannon RTV
Havazni fog ma este Szerbia nagy részén. Az előrejelzések szerint a hideg, havas idő egészen csütörtök estig kitart.

A lehulló hó mennyisége egyes területeken akár több centiméter is lehet. Vajdaságban kedden még -2 fok körül alakul a nappali csúcshőmérséklet, azonban szerdán már helyenként +1 fokot is mérhetünk. A meteorológusok szerint péntektől a jövő hét elejéig csapadékmentes téli időjárás lesz, nulla fok körüli hőmérséklettel. A Szerbiai Autó-Motoros Szövetség arra figyelmezteti a járművezetőket, hogy a csúszós utak miatt tartsák be a vezetési távolságot és a sebességkorlátozásokat.

időjárás
havazás

Kapcsolódó tartalmak

Most

20:15, Frissítve: 21:01

A Szerbia Jövője kampány Belgrádban

Szerbia nem megosztott ország, tisztességes emberek lakják, akik dolgoznak és fejlődést szeretnének - hangzott el a Szerbia jövője kampánysorozat központi nagygyűlésén, Belgrádban.
19:14, Frissítve: 19:24

Megmentették a Notre-Dame festményeit

Már csak négy műtárgy maradt bent, amelyek szintén érintetlenek, de egyelőre nem lehet hozzájuk férni, mert a helyet, ahol találhatók, még mindig nem biztosították a hatóságok.
19:02, Frissítve: 19:11

Virágfesztivál Kúlán

Több mint 50 kiállító szebbnél-szebb standjáról válogathatnak a növények szerelmesei a kúlai virágfesztiválon
18:55

Hetven éves az óbecsei Kajak-kenu Klub

Az idén ünnepli megalakulásának 70. évfordulóját az óbecsei Kajak-kenu Klub. Az olimpiai érmeseket, világ- és Európa-bajnokokat nevelő klub múltját egy kiállítás mutatja be a Városi Múzeum.
18:31

Húsvétra hangolódtak a Népkörben

Húsvéti táncházat és kézműves foglalkozást tartottak csütörtökön a szabadkai Népkör Magyar Művelődési Központban. A húsvéti műhelymunkán hagyományos és modern módszerekkel készítettek hímes tojásokat.

Népszerű

Holttestet találtak a Tiszában

Megtalálták annak a 62 éves férfinek a holtestét a Tiszában Adorjánnál, aki március 24-én tűnt el Törökkanizsán.