Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Újabb informatikai képzés indult nyugdíjasoknak

2019-01-18
11:00
2019-01-18
17:56
Forrás
Pannon RTV
Nagyszülők Online címmel második alkalommal szerveztek informatikai képzést nagyszülők és nyugdíjasok részére a szabadkai VM4K-ban.

A számítógépes tanfolyam hat hétig tart. A résztvevők heti egy alkalommal, péntekenként gyűlnek össze a gyakorlati tudás megszerzése érdekében.

László Aranka, informatikatanár: „Az elképzelés az, hogy megtanítsuk a nagyszülőket a számítógép használatára, és a vele való kommunikációra. Az első lépés az lesz a mai találkozón, hogy a számítógép kezelésének alapismereteit elsajátítsuk, hogy már a következő pénteken az internettel tudjunk ismerkedni. A fő cél az lenne, hogy ők megtanuljanak kommunikálni a közelebb és távolabb élő ismerőseikkel. Értem itt a levelezést, a közösségi oldalak használatát, de ezen kívül az információszerzést is az interneten.”

informatika
nagyszülő
nyugdíjas
Szabadka

Most

17:48

(M)elegünk lesz!

A következő napokra citromsárga riasztást adott ki Szerbia egész területére a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet.
17:13, Frissítve: 17:34

Sör + foci - végzetes is lehet...

Horvátországban, egy Knin melletti településen 15 símaszkot viselő férfi rátámadt egy kávézóban a Crvena zvezda-Young Boys labdarúgó BL selejtezőt néző vendégekre.
15:55, Frissítve: 16:07

3, 2, 1, 0! Interetno!!!

Kezdődik az Interetno Fesztivál Szabadkán. A mai 0. napon a Ravnica Tamburazenekar, valamint Novák Péter és az Etnofon koncertezik este fél nyolctól.

Népszerű