Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Újabb károkat okozott Szabadkán a viharos szél

2020.02.05
20:53
Forrás
Pannon RTV
A Kizur István és a Tesla utca sarkán egy kidőlt fa okozott gondot.
Fotó: Csík Zoltán

A fa rádőlt a villanyvezetékre, ezért a környező utcákban megszűnt az áramszolgáltatás. Az illetékes közvállalat dolgozói már dolgoznak a megoldáson. Emellett egy családi ház teteje szakadt be. A téglák beestek az épületbe, a gyerekszobába. Szerencsére a család egyik tagja sem sérült meg. Mivel a háztartásbelieknek nincs hova menniük, jelenleg egy ismerősüknél tartózkodnak - írja a subotica.com. Az eset egyébként még tegnap este történt.

Másutt – ahogy a képeken is látszik – a szél lefújta a vakolatot, körbe kellett keríteni az épületet, mivel veszélyes lehet.

viharkár
viharkárok

Most

21:26, Frissítve: 21:52

Oltásra buzdít a VIFÓ elnöke

Az elmúlt fél évben megnőtt a fiatalok oltási kedve, egyre többen veszik fel már a harmadik oltást is, viszont még mindig sok a tenni való - jelentette ki a Közügyekben Szollár Ádám, a VIFÓ elnöke.
18:54, Frissítve: 19:03

Magyarország legnépszerűbb úti céljai

Magyarországon mindenszentek hosszú hétvégéjét sokan utazással töltik: Eger, Gyula, Budapest, Hajdúszoboszló és Pécs vonzza a legtöbb vendéget. Az októberi foglalások darabszáma már felülmúlta a tavalyi és a 2019-es számokat a Szallas.hu szerint.

Népszerű

Tüntetés a szigorítás ellen Szabadkán

Tüntetést szerveztek vasárnap este Szabadkán az új intézkedés miatt, miszerint 22 óra után csak védettségi igazolás felmutatásával lehet belépni a szórakozó- és vendéglátóhelyekre.