Ugrás a tartalomra
Szerbiai RTV

Újabb két szerencsés lesz lakástulajdonos

2023.02.04
13:28
2023.02.04
14:47
Forrás
Pannon RTV
Ma 18 órakor tartják a Vedd el a számlát, és nyerj! állami nyereményjáték második fordulóját, ahol ismét két lakás talál gazdára.

A sorsolást a Szerbiai RTV egyes csatornája élőben közvetíti. Eddig mintegy 55 millió számlát szkenneltek be a lakosok a játékban való részvételhez. Az idén ugyanis nem borítékban kell küldeni a számlákat, hanem mobiltelefonnal szükséges szkennelni a QR-kódos nyugtákat. A játékban 2022. május 1-je óta kiállított számlákkal lehet játszani, nem kell feltétlenül tízet küldeni, már egy is elég a részvételhez. Ebben a ciklusban 5 húzás lesz, vagyis összesen 10 lakás nyerhető.

Vedd el a számlát és nyerj
Vedd el a számlát és nyerj!

Most

16:27

Új kutat fúrnak Csantavéren

A régiek már elavultak, ezért december óta egy újat fúrnak, amely beüzemeltetése a nyár végén esedékes. A helyieknek egyébként szerencséjük van, mert a település talajában jó minőségű vízre lehet bukkanni, amely nem tartalmaz arzént.
15:02, Frissítve: 16:24

Emberek a kulisszák mögött

Renata Rudićtyal, a szabadkai Szabadegyetem oktatási programszervezőjével beszélgetett a Kortárs Galéria munkatársa, az emberek a kulisszák mögött című beszélgetős esten.
14:52, Frissítve: 16:25

Orvoshiánnyal küzd Magyarkanizsa község

Egyebek mellett erről is szó esett a Községi Képviselő-testület mai ülésén. Elfogadtak továbbá egy rendeletjavaslatot, amely az Európai Charta esélyegyenlőségi akciótervének helyi szintű megvalósítását irányozza elő.

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.