Ugrás a tartalomra
Szerbiai RTV/Screenshot

Újabb öt autó és egy lakás talált gazdára

2021.09.25
18:53
2021.09.25
20:56
Forrás
Szerbiai RTV
Már csaknem 10 millió boríték közül húzták ki a szerencsés nyerteseket ma a Vedd el a számlát és nyerj! nevű játék őszi fordulójának második körében.

Autókat és lakást lehetett nyerni. Új ingatlannal ezúttal Nedeljko Zukanović belgrádi lakos gazdagodott, mostantól, ha szeretné, akár be is költözhet új, zimonyi lakásába. Fiat 500L típusú személygépkocsit Mladen Smiljanić szintén a szerb fővárosból, Zorica Tucakov Nagybecskerekről, Drina Đorđević Surčinból, Lazar Milošević Kruševácról, és Vera Bosnić zimonyból nyert. A nyereményjáték a továbbiakban is folytatódik. 

Vedd el a számlát és nyerj!

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:52, Frissítve: 23:00

Kocsis Máté: életbe lép a Gyurcsány - Márki-Zay paktum

A baloldal hatalmat akar, annak viszont feltétele, hogy a miniszterelnök-jelölt és a legnagyobb baloldali párt elnöke ezt megkösse - jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője az ellenzéki előválasztásra reagálva vasárnap közösségi oldalán.
22:28, Frissítve: 22:46

Márki-Zay Péter nyerte az előválasztást

A Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltje 57-43 arányban nyert a magyarországi ellenzéki előválasztás második fordulójában. A voksolás másik miniszterelnök-jelöltje, Dobrev Klára gratulált Márky-Zay Péternek az előválasztáson elért sikeréhez.

Népszerű

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.