Ugrás a tartalomra
Pixabay/esudroff/illusztráció

Újabb Pannon baba látott napvilágot!

2022.01.24
18:29
Forrás
Pannon RTV
Megszületett kolléganőnk, Zemkó Viktória és párja, Szalma Andor első gyermeke.

Újabb örömhírrel számolhatunk be médiaházunk tájáról. A csöppség neve Jázmin, aki 52 centivel és 3130 grammal jött világra. Az újdonsült édesanya és a baba is jó egészségnek örvend.

Gratulálunk a szülőknek, a picinek pedig gondtalan gyermekkort kívánunk!

Pannon RTV
baba

Most

07:36, Frissítve: 07:45

Elvitte a pók?

Zöldterületen, gyalogjárdán, útszélen szabálytalanul parkoló, a forgalmat akadályozó járművek. Ez a probléma jellemzi a nagyvárosokat. Május 27-től 3000 dináros büntetést kell fizetni Újvidéken, ha odaérünk mielőtt a pók elszállítaná az autónkat.
21:56

Nyári táborok - hasznos időtöltés a szünidő alatt

Lassan közeledik a nyári szünet, amikor a gyerekek egy kis időre elköszönhetnek az iskolától, aki teheti ilyenkor táborba megy. Legalábbis az aki megengedheti magának, s akinek a szülei megengedik. A lehetőségekből Vajdaságban nincs hiány.

Népszerű

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.