Ugrás a tartalomra
Pixabay/Free-Photos

Újból virágoznak a cseresznyefák Japánban

2018-10-21
23:05
Forrás
hirado.hu
A rózsaszín és fehér virágokat minden tavasszal körülbelül két héten át csodálhatják meg a helyiek és a turisták.

Azonban idén októberben több mint háromszázan jelezték, hogy a környékükön virágba borultak a cseresznyefák. Tavasszal a cseresznyefák virágzása annyira magával ragadó látvány, hogy a világ minden tájáról érkeznek turisták az országba, hogy gyönyörködjenek benne. A Japán Virágszövetség munkatársa elmondta, hogy azok a bimbók, amelyek most kivirágoztak, jövő tavasszal nem fognak kinyílni, de ez csak minimális mértékben fogja érinteni a cseresznyevirágzás (sakura) időszakát.

Japán
cseresznyevirágzás

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Látványkonyhával várja vendégeit a Varga Csárda

Ünnepséggel, állófogadással nyitotta meg kapuit az új Varga Csárda Magyarkanizsán. Az egykori Halászcsárda helyén kialakított új étterem látványkonyhával és széles halétel különlegességekkel szolgál.

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Vasárnap kora este sűrű füst gomolygott az Arsenije Čarnojević és a Szép Ferenc utca kereszteződésénél. A közlekedés teljesen megbénult, mert a látási viszonyok minimálisra csökkentek.

Állami ünnep van

A ma és holnap állami ünnep van Szerbiában, ezért a hétfő is munkaszüneti nap.

Sok rendőr szakmát vált

Egyre több közrendőr és tiszt hagyja el hivatását és választ másik szakmát magának - tájékoztat a szerbiai rendőrök reprezentatív szakszervezete.