Ugrás a tartalomra
Pixabay

Újra elérhető a letiltott magyar Facebook-fiókok zöme

2019-06-22
11:44
2019-06-22
14:52
Forrás
HVG.hu
Lezárult a belső vizsgálat, amely részletesen elemezte a tiltási hullámban érintett felhasználókat - írták a közösségi oldal üzemeltetői a hivatalos közleményükben.

Több ezer magyar felhasználó profilját törölte a napokban a Facebook számoltunk be az esetről néhány napja. A titokzatos fióktörlés a vajdasági embereket is érintette.

A törlés oka az volt, hogy a fiókok a közösségi irányelveknek nem megfelelő tartalmat osztottak meg. A nyomozás azonban rámutatott arra, hogy a felhasználók egy része nem a problémás tartalom népszerűsítése céljából osztotta azt meg, hanem éppen azért, hogy felhívja a figyelmet annak károsságára, így ezeket a fiókokat visszaállították.

A HVG teljes cikke ide kattintva érhető el.

Facebook

Most

16:13, Frissítve: 18:52

Várja a gólyákat az Európa Kollégium

Szeptember elsejéig, vagyis még két hétig jelentkezhetnek azok az elsőéves egyetemi és főiskolai hallgatók, akik az újvidéki Európa Kollégiumban szeretnének lakni az elkövetkező tanévben.

Népszerű

Karantén vár a Szerbiába utazókra?

Szerbia PCR-teszt kötelezettséget és karantént róhat ki az országba utazó külföldiek számára - erről ír a szerb sajtó. A hírt Branislav Tiodorović, a válságstáb tagja is megerősítette.