Ugrás a tartalomra
Pixabay

Újra elérhető a letiltott magyar Facebook-fiókok zöme

2019-06-22
11:44
2019-06-22
14:52
Forrás
HVG.hu
Lezárult a belső vizsgálat, amely részletesen elemezte a tiltási hullámban érintett felhasználókat - írták a közösségi oldal üzemeltetői a hivatalos közleményükben.

Több ezer magyar felhasználó profilját törölte a napokban a Facebook számoltunk be az esetről néhány napja. A titokzatos fióktörlés a vajdasági embereket is érintette.

A törlés oka az volt, hogy a fiókok a közösségi irányelveknek nem megfelelő tartalmat osztottak meg. A nyomozás azonban rámutatott arra, hogy a felhasználók egy része nem a problémás tartalom népszerűsítése céljából osztotta azt meg, hanem éppen azért, hogy felhívja a figyelmet annak károsságára, így ezeket a fiókokat visszaállították.

A HVG teljes cikke ide kattintva érhető el.

Facebook

Most

Népszerű

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán, az Egészségügyi Középiskolánál a Belgrádi úton, ma kora délután. Egy személy könnyebb sérüléseket szenvedett, írja a subotica.com hírportál.