Ugrás a tartalomra
Pixabay

Újra elérhető a letiltott magyar Facebook-fiókok zöme

2019-06-22
11:44
2019-06-22
14:52
Forrás
HVG.hu
Lezárult a belső vizsgálat, amely részletesen elemezte a tiltási hullámban érintett felhasználókat - írták a közösségi oldal üzemeltetői a hivatalos közleményükben.

Több ezer magyar felhasználó profilját törölte a napokban a Facebook számoltunk be az esetről néhány napja. A titokzatos fióktörlés a vajdasági embereket is érintette.

A törlés oka az volt, hogy a fiókok a közösségi irányelveknek nem megfelelő tartalmat osztottak meg. A nyomozás azonban rámutatott arra, hogy a felhasználók egy része nem a problémás tartalom népszerűsítése céljából osztotta azt meg, hanem éppen azért, hogy felhívja a figyelmet annak károsságára, így ezeket a fiókokat visszaállították.

A HVG teljes cikke ide kattintva érhető el.

Facebook

Most

22:04

Százezrek tüntettek békésen Hongkongban

Több százezren tüntettek békésen vasárnap Hongkongban, azt mutatva, hogy a mozgalom továbbra is széles támogatást tud maga mögött a nemzetközi repülőtér működését megbénító ülőtüntetés után is.
21:35, Frissítve: 21:41

Kiirtotta családját egy orosz tizenéves

Meggyilkolta családjának öt tagját, majd önmagával is végzett egy tizenéves a Volga-menti Uljanovszk megye Patrikejevo falujában - jelentették vasárnap orosz hírügynökségek.
16:10, Frissítve: 16:48

Dinnyét vegyenek!

A közkedvelt nyári gyümölcs kilóját a szabadkai tejpiacon már 15 dinárért is meg lehetett vásárolni a hétvégén. Vasárnap rengeteg friss terméket kínáltak az árusok, de vásárolókból sem volt hiány.

Népszerű

Szakad a hó Ausztráliában

Hideghullám érte el Délkelet-Ausztráliát, a hegyvidéki területeken a hőmérséklet -3 fok körül mozgott.

Közel 200 km/h-val száguldozott

193 kilométeres óránkénti sebességgel haladt egy 24 éves férfi a szerbiai Rača település olyan útszakaszán ahol a sebességkorlátozás 80 km/h volt.