Ugrás a tartalomra
Subotica.com

Újra megrendezik Szabadkán A Szerelem és Bor fesztiválját

2018-02-12
15:10
2018-02-12
17:54
Forrás
Pannon RTV
Bálint-napon, azaz február 14-én, szerdán este fél nyolctól tartják meg a rendezvényt a szabadkai Városháza dísztermében. A belépőjegy ára 400 dinár.

Cvijetin Milaković szervező és Aleksandar Toković, a Fesztiváltanács tagja sajtótájékoztatón számolt be a részletekről. A szervezők idén is várják a bor, a zene és a líra szerelmeseit. Több nemzetközi előadóművész is eljön majd a rendezvényre.

Aleksandar Toković, a fesztiváltanács tagja, Szabadka: „Ahogyan mindig, idén is gazdag programot készítettünk elő, amelyben kiemelkedő és híres művészek lépnek fel, a pop- és a szórakoztató zene képviselői, akik meghatározták saját koruk zenei világát, továbbá fiatal zenészek, énekesek, előadók és más résztvevők.”

Szabadka
A Szerelem és Bor fesztiválja

Most

Népszerű

vízben rekedt autó

Hatalmas felhőszakadás árasztotta el Szabadkát

Sok gondot okozott a heves eső Szabadkán csütörtök délután. Több út is járhatatlanná vált, mivel a csatornahálózat nem tudta elnyelni a hirtelen lezúduló nagy mennyiségű csapadékot.

Eltűnt egy majom a Palicsi Állatkertből

Az állatnak még tegnap veszett nyoma, azóta pedig már a rendőrség is keresi. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a majom elszökött-e, vagy pedig valaki ellopta.
vihar

Ítéletidőre figyelmeztetnek Szerbiában

A Szerbia Hidrometeorológiai Intézet figyelmeztetése szerint az elkövetkező három napban az ítéletidő az ország egész területére kiterjedhet, de a legkritikusabb helyzet Nyugat-Szerbiában várható.