Ugrás a tartalomra
Subotica.com

Újra megrendezik Szabadkán A Szerelem és Bor fesztiválját

2018-02-12
15:10
2018-02-12
17:54
Forrás
Pannon RTV
Bálint-napon, azaz február 14-én, szerdán este fél nyolctól tartják meg a rendezvényt a szabadkai Városháza dísztermében. A belépőjegy ára 400 dinár.

Cvijetin Milaković szervező és Aleksandar Toković, a Fesztiváltanács tagja sajtótájékoztatón számolt be a részletekről. A szervezők idén is várják a bor, a zene és a líra szerelmeseit. Több nemzetközi előadóművész is eljön majd a rendezvényre.

Aleksandar Toković, a fesztiváltanács tagja, Szabadka: „Ahogyan mindig, idén is gazdag programot készítettünk elő, amelyben kiemelkedő és híres művészek lépnek fel, a pop- és a szórakoztató zene képviselői, akik meghatározták saját koruk zenei világát, továbbá fiatal zenészek, énekesek, előadók és más résztvevők.”

Szabadka
A Szerelem és Bor fesztiválja

Most

16:45

Tartós lehűlés jön

A hét eleji napos idő után a hét második felében végre megérkezhet a késő őszies, hideg idő vidékünkre.
16:27

Jön a tél és vele a szmog

A tél közeledtével egyre nagyobb a lehetősége a szmog kialakulásának a városokban. Elsősorban a helytelen tüzelés miatt a késő délutáni és esti órákban romlik a levegő minősége.
15:45

Ranieri visszatér a Premier League-be

Már nem Slaviša Jokanović az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban utolsó helyen álló Fulham menedzsere. A labdarúgóklub az olasz Claudio Ranierit nevezte ki menedzsernek.
15:36

Putyin Szerbiába látogat

Alekszandr Csepurint, Oroszország belgrádi nagykövetét fogadta ma Aleksandar Vučić szerb államfő a szerb fővárosban. A találkozón szó esett Vlagyimir Putyin esedékes szerbiai látogatásáról is.

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Vasárnap kora este sűrű füst gomolygott az Arsenije Čarnojević és a Szép Ferenc utca kereszteződésénél. A közlekedés teljesen megbénult, mert a látási viszonyok minimálisra csökkentek.

Látványkonyhával várja vendégeit a Varga Csárda

Ünnepséggel, állófogadással nyitotta meg kapuit az új Varga Csárda Magyarkanizsán. Az egykori Halászcsárda helyén kialakított új étterem látványkonyhával és széles halétel különlegességekkel szolgál.

Állami ünnep van

A ma és holnap állami ünnep van Szerbiában, ezért a hétfő is munkaszüneti nap.

Sok rendőr szakmát vált

Egyre több közrendőr és tiszt hagyja el hivatását és választ másik szakmát magának - tájékoztat a szerbiai rendőrök reprezentatív szakszervezete.