Ugrás a tartalomra
Subotica.com

Újra megrendezik Szabadkán A Szerelem és Bor fesztiválját

2018-02-12
15:10
2018-02-12
17:54
Forrás
Pannon RTV
Bálint-napon, azaz február 14-én, szerdán este fél nyolctól tartják meg a rendezvényt a szabadkai Városháza dísztermében. A belépőjegy ára 400 dinár.

Cvijetin Milaković szervező és Aleksandar Toković, a Fesztiváltanács tagja sajtótájékoztatón számolt be a részletekről. A szervezők idén is várják a bor, a zene és a líra szerelmeseit. Több nemzetközi előadóművész is eljön majd a rendezvényre.

Aleksandar Toković, a fesztiváltanács tagja, Szabadka: „Ahogyan mindig, idén is gazdag programot készítettünk elő, amelyben kiemelkedő és híres művészek lépnek fel, a pop- és a szórakoztató zene képviselői, akik meghatározták saját koruk zenei világát, továbbá fiatal zenészek, énekesek, előadók és más résztvevők.”

Szabadka
A Szerelem és Bor fesztiválja

Most

22:51, Frissítve: 23:57

Tenisz: Györe döntős Rióban!

A zentai teniszező elődöntőbeli ellenfele, a szlovén Aljaž Bedene sérülés miatt visszalépett, így Györe küzdelem nélkül jutott be a döntőbe.
20:16, Frissítve: 20:29

Cserkészvezetőkre van szükség

A Vajdasági Magyar Cserkészszövetség muzslyai közgyűlésén értékelték az elmúlt évet, és felvázolták a jövőre vonatkozó terveket.

Népszerű

Baleset történt Szabadkán

Baleset történt Szabadkán a Majsai-híd lábánál. Egy régebbi típusú Opel, valamint egy Fiat személygépkocsi ütközött össze, személyi sérülés nem történt.

További járatokat törölt a Subotica-trans

Amellett, hogy a szombati menetrend lesz érvényben, további járatkiesésekkel is számolni kell keddtől - áll a Subotica-trans Utasszállító Közvállalat legfrissebb közleményében.