Ugrás a tartalomra
Subotica.com

Újra megrendezik Szabadkán A Szerelem és Bor fesztiválját

2018-02-12
15:10
2018-02-12
17:54
Forrás
Pannon RTV
Bálint-napon, azaz február 14-én, szerdán este fél nyolctól tartják meg a rendezvényt a szabadkai Városháza dísztermében. A belépőjegy ára 400 dinár.

Cvijetin Milaković szervező és Aleksandar Toković, a Fesztiváltanács tagja sajtótájékoztatón számolt be a részletekről. A szervezők idén is várják a bor, a zene és a líra szerelmeseit. Több nemzetközi előadóművész is eljön majd a rendezvényre.

Aleksandar Toković, a fesztiváltanács tagja, Szabadka: „Ahogyan mindig, idén is gazdag programot készítettünk elő, amelyben kiemelkedő és híres művészek lépnek fel, a pop- és a szórakoztató zene képviselői, akik meghatározták saját koruk zenei világát, továbbá fiatal zenészek, énekesek, előadók és más résztvevők.”

Szabadka
A Szerelem és Bor fesztiválja

Most

18:47, Frissítve: 20:08

Nők tárlata Magyarkanizsán

A magyarkanizsai Dobó Tihamér Képtárban megnyílt a Nők tárlata elnevezésű képzőművészeti és kézimunka-kiállítás, amelyen majdnem száz nő alkotását tekinthetik meg az érdeklődők.
17:06, Frissítve: 17:36

Községi szavalóverseny Zentán

Községi szavalóversenyt tartottak ma délelőtt Zentán. Az általános iskolák felsős diákjai versenyeztek a legjobbnak járó diplomáért és a továbbjutásért.

Népszerű