Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Újra olvasható a Kanizsai Újság

2018.11.28
11:55
2018.11.28
14:37
Forrás
Pannon RTV
Több hét kihagyás után a hetilap ezúttal online felületen jelenik meg. Új rovatok, érdekes cikkek olvashatók az újságban, minden korosztály megtalálhatja a neki megfelelőt.

Az újonnan megjelent Kanizsai Újság sok fiatalt foglalkoztat. A lap egyik olvasójának, Kávai Tibornak kifejezetten tetszik az újság fiatalos légköre.

Pannon RTV/Molnár Ádám

Kávai Tibor, olvasó: „Nekem azért sokkal jobb, mint a régi, mert mindenki sokkal jobban hozzá tud jutni, mivel az internet a mai világban sokkal jobban elterjedt, mint régebben. Nem kell arra várni, hogy valahol elfogy, vagy szaladgálni, hogy mindenki megtalálja az újságját. Kanizsán elég jól bemutatja Kanizsáról a heti híreket.”

Pannon RTV/Molnár Ádám

Az újság szerkesztője, Vígi Sára elmondta, hogy az újság legfontosabb feladata még mindig az, hogy tájékoztassa a községbelieket az aktuális eseményekről.

Pannon RTV/Molnár Ádám

Vígi Sára, szerkesztő, Kanizsai Újság: „Megpróbálunk egy kicsit mélyebbre menni az itteni eseményekkel, és inkább személyeket bemutatni, helyzeteket bemutatni, hogy a kanizsaiak és a községbeliek kicsit magukénak érezzék az újságot. Az nagyon fontos most is, hogy községbelieket szólítunk meg, tehát községbeliek írják a cikkeket és nyilván az itteni eseményekről és lehetőségekről van szó.”

Pannon RTV/Molnár Ádám

A Kanizsai Újság hamarosan nyomtatott formában is elérhető lesz.

Kanizsai Újság
Vígi Sára

Kapcsolódó tartalmak

Most

20:44, Frissítve: 21:23

Újra a Zvezda a bajnok

Ismét a Crvena zvezda nyerte a szerb labdarúgó Szuperligát. A piros-fehér belgrádi együttes meggyőző 3:1-es győzelmet aratott a Voždovac ellen az utolsó fordulóban.
19:05, Frissítve: 20:19

Tavaszi hangulatban

Tavaszi hangulat volt ma a szabadkai Lányi Ernő Iparos Művelődési Egyesületben, hiszen ezzel a címmel szerveztek népzenei műsort. Versmondók, citerazenekarok és kórusok mutatkoztak be.
18:20, Frissítve: 20:56

A fantasztikus Fantast

Hétfőn kezdődött és ma ért véget Óbecsén a Fantast nemzetközi zenei vetélkedő. A 9. alkalommal megszervezett eseményen az idén több mint 300 fellépő vett részt, hét ország 49 városából.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.