Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Újra olvasható a Kanizsai Újság

2018.11.28
11:55
2018.11.28
14:37
Forrás
Pannon RTV
Több hét kihagyás után a hetilap ezúttal online felületen jelenik meg. Új rovatok, érdekes cikkek olvashatók az újságban, minden korosztály megtalálhatja a neki megfelelőt.

Az újonnan megjelent Kanizsai Újság sok fiatalt foglalkoztat. A lap egyik olvasójának, Kávai Tibornak kifejezetten tetszik az újság fiatalos légköre.

Pannon RTV/Molnár Ádám

Kávai Tibor, olvasó: „Nekem azért sokkal jobb, mint a régi, mert mindenki sokkal jobban hozzá tud jutni, mivel az internet a mai világban sokkal jobban elterjedt, mint régebben. Nem kell arra várni, hogy valahol elfogy, vagy szaladgálni, hogy mindenki megtalálja az újságját. Kanizsán elég jól bemutatja Kanizsáról a heti híreket.”

Pannon RTV/Molnár Ádám

Az újság szerkesztője, Vígi Sára elmondta, hogy az újság legfontosabb feladata még mindig az, hogy tájékoztassa a községbelieket az aktuális eseményekről.

Pannon RTV/Molnár Ádám

Vígi Sára, szerkesztő, Kanizsai Újság: „Megpróbálunk egy kicsit mélyebbre menni az itteni eseményekkel, és inkább személyeket bemutatni, helyzeteket bemutatni, hogy a kanizsaiak és a községbeliek kicsit magukénak érezzék az újságot. Az nagyon fontos most is, hogy községbelieket szólítunk meg, tehát községbeliek írják a cikkeket és nyilván az itteni eseményekről és lehetőségekről van szó.”

Pannon RTV/Molnár Ádám

A Kanizsai Újság hamarosan nyomtatott formában is elérhető lesz.

Kanizsai Újság
Vígi Sára

Most

08:42, Frissítve: 08:48

Magyar katonákra támadtak a migránsok

Erőszakkal próbálta átlépni a szerb-magyar határt Ásotthalomnál egy migránscsoport kedden este – tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.
21:52, Frissítve: 07:06

Érdemes hajnalban felkelni!

A tokiói olimpia 5. napján Szerbia 5 sportágban versenyez: úszás, evezés, cselgáncs, 3x3-as kosárlabda és tenisz. Pályára lép a világ legjobbja, Novak Đoković, 7 óra körül. A magyar versenyzők közül Hosszú, Kenderesi, Milák aranyért úszik szerdán.
21:02, Frissítve: 21:28

Kettős győzelemmel jutott tovább a Ferencváros

Kettős győzelemmel jutott tovább az FTC a BL selejtezőjének második fordulójából, miután az egy héttel ezelőtti, hazai első mérkőzésen elért 2-0-s sikert követően a párharc keddi, idegenbeli visszavágóján 3-1-re nyert a litván Zalgiris Vilnius ellen.

Népszerű