Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Apczi Jenő

Újra terepen a Pannon Rádió műsorvezetői

2021.06.26
17:25
2021.06.26
17:37
Forrás
Pannon RTV
Terepi műsort sugárzott ma a Kanizsa Fesztről a Pannon Rádió. Mindez egy sorozatnak a kezdete volt, ugyanis az elkövetkező hetekben több rendezvényre vagy közkedvelt helyszínre kilátogatnak a 91,5 MHz-en hallható rádiós műsorvezetők.

Cél a hallgatókkal való személyesebb kapcsolattartás és a szórakoztatás.

Pannon RTV/Apczi Jenő

Hosszú idő után ismét terepi műsort sugárzott a Pannon Rádió. A műsorvezetők a magyarkanizsai zenei fesztiválra látogattak ki, ahol a fesztiválozókkal, az esemény résztvevőivel beszélgettek, és szórakoztatták a jelenlevőket. Bemutatkozott a mikrofon előtt például a zentai Szent Longinus Középkori Hagyományőrző Egyesület is.

Pannon RTV/Apczi Jenő

Nagy Abonyi Szabolcs, a zentai Szent Longinus Középkori Hagyományőrző Egyesület elnöke: „Nagyon hosszú ideje árnyékba és homályba veszett az egyesület, mivel igyekeztünk jönni-menni. Tényleg egy kicsit a lovagi erényeket betartani, hogy akkor szóljunk, ha kérnek bennünket, meg, hogy akkor jelentkezzünk, ha hívnak bennünket, tehát mindig egy kicsit visszahúzódóbbak voltunk, és ez egy hatalmas lehetőség nekünk. Reméljük, hogy meg tudjuk szólaltatni a fiatalságot és a középkorosztályt is.”

Pannon RTV/Apczi Jenő

Izgalmas feladat egy terepi műsor, tele van meglepetésekkel - mondják a műsorvezetők, akik ennek ellenére mindig egy igazi kihívásként élik meg a helyszíni műsorvezetést.

Zvekán Péter: „A stúdió egy teljesen kontrollált közeg, kontrolláltan érkeznek meg az emberek, és mindig, mikor megkérdezik, hogy mi a legizgalmasabb, ugye mi egy csomó mindent leszervezünk, de az, hogy az adott vendég időben ott legyen, na nekem az a legizgalmasabb, mert ha nincs ott, akkor mi van? Mert akkor kell kreatívnak lenni és ki kell találni, hogy mit csináljunk, mert ugye a műsor, az megy.”

Facković Melissza: „Változatos a programunk. Ugye átbeszéltük, hogy mit tudnánk kihozni ebből a műsorból és itt a helyszínen az egész forgatókönyv megváltozik.”

„Mert most vagyunk a műsor felénél, amikor ez a beszélgetés történik és már most van változás” - árulta el Zvekán Péter.

Pannon RTV/Apczi Jenő

Az előttünk álló hetekben a Pannon Rádió minden szombaton terepi műsort sugároz. Egyebek között Mórahalmon, a kishegyesi Szabadegyetemen és Gomboson is feltűnnek majd a közkedvelt műsorvezetők.

Pannon Rádió
Kanizsa Feszt
Facković Melissza
Zvekán Péter

Most

17:45, Frissítve: 19:51

Toborozták a számlálóbiztosokat

Több mint 40 ezren töltötték ki a számlálóbiztosi munkával kapcsolatos elektronikus jelentkezési űrlapot – jelentette be a Köztársasági Statisztikai Intézet.
16:51, Frissítve: 16:56

Nagy ho-ho-horgász gyerekek

Egyhetes ifjúsági horgásztábort tartanak a Péterrévéhez közeli Csík-ér partján. Az esemény a Mohol Sporthorgász Egyesület szervezésében valósult meg.
16:49, Frissítve: 20:07

KORszintézis

KORszintézis címmel szervezték meg a Topolyai Művésztelep idei nyári alkotótáborát. A vajdasági művészek a tábor első napjaiban a város kültéri alkotásait tekintették meg, melyek inspirációul szolgálnak az alkotáshoz.

Népszerű