Ugrás a tartalomra

Újraindul holnaptól a Pannon TV műsora, az Itthon vagy!

2021.06.13
11:04
2021.06.13
17:51
Forrás
Pannon RTV
Néhány perces videóinkban azt szeretnénk bemutatni nézőinknek, hogy itthon is lehet érvényesülni, boldogulni. Olyan embereket mutatunk be, akik itt képzelik el jövőjüket és az itthonmaradást választották.

 A műsor szerkesztője ezúttal kolléganőnk, Vajda Sára lesz. A kisvideókat, napközben, valamint a 17,30-as és 20 órai híradóink előtt láthatják majd hétfőtől.

Vajda Sára kiemelte: „Az Itthon vagy! kis videókban azt szeretném bemutatni, hogy itt Vajdaságban is lehet boldogulni, nem feltétlen kell elköltözni ahhoz, hogy valaki megtalálja azt, amivel szeretne foglalkozni, illetve boldog legyen. Olyan településekre is próbáltam, vagy próbálok eljutni a forgatások folyamán, ahol meg tudom mutatni a szórványközösséget, azokat a településeket, ahol kevesebben élnek, kisebb közösségekben. Nagyon nagy kihívásnak tekintem ezt az egész feladatot, mert én fontosnak tartom azt, hogy bemutassunk ilyen embereket, közösségeket, falvakat, városokat, ahol az emberek tényleg boldogok és megtalálták azt, amire szükségük van itt Vajdaságban.”

Itthon vagy!

Most

12:47

Falunapot ünnepel Majdány

Falunapot rendeznek Majdányon a helyi művelődési otthon nagytermében. Az esemény ma 19 órakor kezdődik, ahol többek között egy kiállítás is várja a látogatókat.

Népszerű